Biznis klasa Er Srbije: Za izuzetno iskustvo putovanja avionom

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Promo

Nacionalna avio-kompanija komfor svojih putnika uvek stavlja na prvo mesto, konstantno se trudeći da ispuni i nadmaši njihova očekivanja. U želji da pruži što ugodnije iskustvo putovanja, Er Srbija ove jeseni značajno je unapredila posluženje u biznis klasi na svim evro-mediteranskim letovima.

U skladu sa luksuzom i vrhunskim kvalitetom koje biznis klasa garantuje, od 1. novembra pripremljena je bolja i raznovrsnija ketering ponuda. Gostima se nudi neograničen izbor pića i „a la kart“ meni sa hladnim i toplim jelima, u zavisnosti od destinacije, dužine leta i doba dana. Na letovima koji traju preko 80 minuta, putnici biznis klase mogu da uživaju u jednom od dva topla jela po izboru i desertu, dok ih na kraćim letovima očekuje ukusna hladna zakuska. Bez obzira na dužinu trajanja leta, mogu se osvežiti uz neograničen izbor iz celokupne ponude alkoholnih i bezalkoholnih pića ili toplih napitaka iz asortimana „Elevate Deli & Bar“, potpuno besplatno.

Er Srbija vodi računa o svakom detalju da bi maksimalno ugodila svojim putnicima pa, uz kvalitet i ukus hrane, posebnu pažnju posvećuje i samom načinu njene prezentacije. Umesto posluženja u kartonskoj ambalaži i sa plastičnim escajgom, gosti svoj luksuzno pripremljeni obrok sada dobijaju serviran sa stilom u keramičkom posuđu, uz metalni escajg i staklene čaše.

Za potpuni komfor i udobnost, putnicima biznis klase na raspolaganju su brojne posebne pogodnosti, poput pristupa Premium salonu Er Srbije, dvostruko više predatog i ručnog prtljaga, prioritetnog ukrcavanja i prijava na let, korišćenja brze trake na aerodromu i mnogih drugih. Obogaćena i unapređena ketering ponuda predstavlja još jedan korak dalje ka putovanju koje garantuje izuzetno iskustvo.“

Izvor: BIZLife

Foto: Promo

Komentari 2

  1. Dragan

    Bravo! Jos samo da se uvedu direktni letovi za dosad zapostavljene evropske prestonice…

  2. Pingback: Biznis klasa Er Srbije: Za izuzetno iskustvo putovanja avionom - Vugla