BMW xDrive Experience na Kopaoniku ovog vikenda

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Promo

U periodu od 15. do 17. februara 2019. godine BMW Srbija organizovaće BMW xDrive Experience Kopaonik 2019. Svi koji se u tom periodu budu zatekli na ovoj popularnoj planini mogu testirati BMW xDrive, najinteligentiniji sistem pogona na sve točkove u svim BMW X modelima od X1 do X6.

Radost ne zna za loše vreme – samo za uživanje u vožnji. Idealni snežni i planinski uslovi i naš instrtuktor, trofejni automobilista Andrej Kulundžić, ljubiteljima BMW brenda omogućiće da kroz nekoliko vežbi upoznaju xDrive pogon na specijalnom poligonu. Za sam kraj vožnje, gosti će moći da se oprobaju u „driftu“ na snegu u kontrolisanim uslovima.

Svi zainteresovani mogu se prijaviti OVDE. 

Gosti koji se prijave imaće organizovan prevoz BMW automobilima od „Konaka“ do lokacije xDrive avanture.

Uz pomoć BMW xDrive sistema održavate željeni pravac čak i u oštrim krivinama, jer ovaj sistem garantuje dobar kontakt sa putem i po klizavim površinama. Samo deseti deo sekunde potreban je da sistem prepozna prve znakove podupravljanja ili predupravljanja i prenese 100% snage motora na prednju ili zadnju osovinu, pre nego što je vrati na normalni odnos raspodele snage od 40:60.

Zahvaljujući ovoj tehnologiji, BMW koristi pogon na svim točkovima sa svim pogodnostima pogona na zadnjim točkovima: precizno upravljanje, optimalno skretanje i jasna raspodela između motora i upravljanja.

Izvor: BIZLife

Foto: Promo