Da li ova SLIKA pokazuje sav OČAJ hotelijera u Hrvatskoj? (FOTO)

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Pixabay

Hrvatski portal Index.hr preneo je nekoliko fotografija čitaoca koji je fotografisao prazan trajekt koji saobraća od Splita do Hvara, a koji je inače pun. Na ne toliko iznenađenje javnosti, trajekt je trenutno u potpunosti prazan, iako su susedi zakoračili u srce sezone.

Na Jadrolinijoj liniji Split – Hvar koja je plovila 13. jula u 16:30 sati nije bilo skoro nikoga. Na fotografijama se može videti tek nekoliko osoba na različitim delovima broda. Važno je naglasiti da je reč o udarnom terminu, o satnici i vikendu koji su inače veoma popularni.

„Ne znam je li vam interesantno, ali ovo je još jedan dokaz kakva je sezona. Znači, vožnja Split – Hvar u julu 2019. godine“, napisao je čitalac Indexu.

Podsećamo, prema poređenjima ove i prošle godine, komšije su u odnosu na 2018. u zaostatku za 400.000 noćenja. Turisti iz svih delova sveta ove godine biraju druge destinacije za odmor, a za ovaj pad poseta bez sumnje su krive previsoke cene.


Izvor: Klix/Index

Foto: Pixabay

Komentari 3

 1. Slavko

  Zar stvarno mislite da su cene? Verujem da je pre ustaštvo i njihov fašizam koji se internetom prenosi i pokazuje njihovo pravo lice.

  • Nodi

   Zato što su cene, boli turiste baš za lokalne prilike i našu istoriju, cene kidaju, deru na svemu – za istu lovu u prime sezoni u grčkoj apartman do vode 10 puta jeftiniji…

 2. dragica

  ova nice trajekt već katamaran