Herceg Novi ne samo da zove Srbe, nego i POKLANJA LETOVANJE

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Youtube/Printscreen

Turistička organizacija Herceg Novog poklanja besplatne aranžmane za letovanje u Herceg Novom u drugoj polovini juna.

Nagradno putovanje deli se u sklopu akcije #HercegNoviTeZove.

Sve što treba da uradite jeste da se prijavite putem ovog linka, ostavljanjem svoje imejl adrese, imena i prezimena kao i grada iz kojeg dolazite.

Izvlačenje dobitnika održaće se 6. juna na Instagram nalogu TO Herceg Novi, navodi se na sajtu Herceg Novi te zove.

„Crna Gora je zemlja koja je poslednja u Evropi zaražena koronavirusom, i prva koja ga je u potpunosti suzbila. Preko tri sedmice u Crnoj Gori nema novih slučajeva zaraze, a 24.05. se oporavio i poslednji oboleli što nas čini Covid-free državom. Herceg Novi je među najljepšim, a trenutno i najsigurnijim turističkim destinacijama u Evropi. Naš grad učinio je sve neophodno da se u njemu osećate sigurno i kao kod svoje kuće“, navodi se na sajtu.


A da li će građani Srbije moći da učestvuju u nagradnoj igri za besplatno putovanje zavisi od toga da li će naša država u bliskoj budućnosti ispuniti epidemiološke kriterijume Instituta za javno zdravlje Crne Gore.

“Šalju crnogorske studente u Srbiju, a brane Srbima da uđu u CG”


Podsetimo, premijer Crne Gore Duško Marković, najavio je da će ta zemlja prvih dana juna otvoriti granice za one zemlje koje budu ispunjavale epidemiološke kriterijume Instituta za javno zdravlje.

On je pojasnio da će se granice otvarati za one zemlje u kojima je broj zaraženih 25 i manje u odnosu na 100.000 stanovnika.

Srbija nije na spisku zemalja za koje će moći slobodno da uđu u Crnu Goru, a razlog očigledno “leži” u prethodnom objašnjenju.

Crna Gora OTVARA GRANICE za neke zemlje, Srbija NE ISPUNJAVA kriterijum


Izvor: BIZLife

Foto: Youtube/Printscreen