HIT: Put oko sveta VOZOM za 56 dana

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Pixabay

Aranžman „Oko sveta“ vodi putnike na kultna mesta – od Velikog kineskog zida preko Crvenog trga u Moskvi do Velikog kanjona u Sjedinjenim Američkim Državama i spektakularnih krajolika Australije.

Komapnija za organizaciju putovanja vozom Railbookers najavila je ultimativnu avanturu – put oko sveta u trajanju od 56 dana. Ova pustolovina podrazumeva prolazak kroz četiri kontinenta, pet nacionalnih parkova i 20 legendarnih gradova.

Put započinje u Londonu, a prolazi se i preko Kopenhagena, Stokholma i Helsinkija, istražuju se lepote Rima, Praga i Beča, upoznaje se Ulan Bator, Peking i Hong Kong, uživa se u Sidneju, Los Anđelesu i Njujorku.

Turistički aranžman u trajanju od 56 dana iznosi oko 13.679 britanskih funti, odnosno oko 15.470 evra. U cenu su uključene karte za voz, 42 noćenja u hotelskim sobama, 11 noćenja u vozu, kao i jedno spavanje na brodu. Iznos pokriva i 51 obrok u različitim zemljama sveta, ulaznice za poznate turističke atrakcije predviđene putovanjem i posebno organizovane ture.

Važno je znati i to da u cenu nisu uračunate tri karte za avion koje su potrebne za prelazak s jednog na drugi kontinet.

Izvor: Pun kufer

Foto: Pixabay

Komentari 3

  1. PJ Harvey

    51 obrok za 56 dana? Baš gala, nema šta

  2. Bogata

    Da, to je prelomilo da ne idem.

  3. Pingback: Hit: Put oko sveta vozom za 56 dana - Vugla