Idealna destinacija za skijaše početnike

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Pixabay

Jedna od najizazovnijih destinacija za skijaše u Severnoj Americi jeste Jackson Hole u Vajomingu. Međutim, Forbes piše da je ovo idealna destinacija za skijaše početnike, pa čak i za one koji nikada ranije nisu skijali.

Evo jedne tajne: ovde se nalaze neki od najboljih instruktora na svetu, koji imaju strpljenja, ohrabrujući pristup i iskustvo, te mogu da nauče ljude svih godina da skijaju.

Škola za skijanje (Mountain Sports School) je u skorije vreme počela da ulaže velike napore kada su pitanju ljudi koji prvi put skijaju. A kada niste na snegu, možete da se opustite u spa centrima.

Evo šta treba da uradite kada odete u Jackson Hole:

Pronađite dobrog instruktora

Ako nikada ranije niste skijali, nemojte da odlažete i pronađite dobrog instruktora. U pauzama možete da se odmarata u udobnim brvnarama sa šoljom tople čokolade.

Udovoljite sebi u lokalnim spa centrima

Skijanje može dosta da vas umori, naročito ako ste početnik. Možete posetiti SpaTerre, koje u svojoj ponudi imaju parno kupatilo sa eukaliptusom i brojne saune.

Doručkujte „kao kralj“

Bez obzira na to da li ste u potrazi za „teškim“ doručkom pre vašeg časa sa instruktorom ili želite laganu večeru, posetite Spur Restaurant. Odlično je sve sa menija, ali im je doručak „jača strana“. U ponudi imaju prženice, kompot od jabuke sa začinima i još mnogo toga.

Evo kako to izgleda:

 

View this post on Instagram

 

High pressure heaven☀️. Tag the first person you call on a groomer day👇. #jacksonhole #jhdreaming

A post shared by Jackson Hole Mountain Resort (@jacksonhole) on
 

View this post on Instagram

 

Your gateway for adventure. And #waffles. #jacksonhole #jhdreaming

A post shared by Jackson Hole Mountain Resort (@jacksonhole) on
Izvor: BIZLife/Forbes

Foto: Pixabay