Kako preživeti „povratak u realnost“ nakon odmora? I gde dalje otputovati?

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Pixabay, Instagram

Možda mislite da je rano da se već u januaru isplanira prolećno putovanje, ali obaveze, što poslovne što privatne, moraju da se usklade na vreme.

Već je odavno utvrđeno da nas putovanja čine srećnim na „duže staze“. Međutim, moguće je da se osećate i iscrpljeno zato što morate sve da isplanirate, a i raspoloženje vam drastično može opasti nakon odmora.

Zbog toga treba na vreme da isplanirate vaš put tako što ćete obratiti pažnju na detalje – vreme u saobraćaju, vremenske prilike, komfor smeštaja, kvalitet hrane. Zatim, vrlo je bitno i sa kim putujete. U zavisnosti od društva (partner, prijatelj, porodica) treba da odaberete odgovarajuću destinaciju.

I na kraju, treba da se pripremite za povratak u realnost. Da bi vam to što lakše palo, potrudite se da sve bitne obaveze završite pre puta i da ispoštujete sve rokove. Nikako ih nemojte odlagati za kasnije. Kada ste rasterećeni, možete da uživate i da se opustite, a vratićete se sveži, odmorni i spremni za nove izazove i za nova putovanja.

Evo nekih predloga gde možete da otputujete:

Dubai

 

View this post on Instagram

 

Good Morning from Burj Al Arab 😍🏵….check today Deals by clicking the link in the bio 🔝🔝 . . صباح الخير من برج العرب 😍🏵…رابط الخصومات اليومية للفنادق في الرابط في البايو 🔝🔝 . . #Repost @bina7mad_ ❤️📷 ・ #dubai #dubailife #dubaimall #dubaifashion #dubaimarina #dubaiblogger #dubaistyle #dubaitag #dubaifood #dubailifestyle #dubaifitness #dubaishopping #dubainight #burjalarab #dubai #wonderfull_places #dubaibloggers #dubaifashionblogger #dubaiphotographer #dubaicars #dubaicity #mydubai #dubainightlife #dubaiinstagram #beautifuldestinations #bestplacetogo #burjkhalifa #dubaieye #jbr #jumeirahbeach

A post shared by Dubai Hotels (فنادق دبي) (@dubaihoteloffer) on


Šri Lanka


Maldivi


Japan 


Švajcarska

 

View this post on Instagram

 

Tag someone you would eat here in Switzerland with 🇨🇭 🍴 Cc: @sennarelax

A post shared by Discover Vacations 🌎✈️️ (@discover.vacations) on


Havaji

 

View this post on Instagram

 

Hawaii Dreams 🌅 🌴 Cc: @nashhagen

A post shared by Discover Vacations 🌎✈️️ (@discover.vacations) on


Novi Zeland

 

View this post on Instagram

 

Relaxing country side of New Zealand 🇳🇿 😍 Tag someone you would travel here with 🙌🏻 Cc: @flipflopwanderers_

A post shared by Discover Vacations 🌎✈️️ (@discover.vacations) on


 

 

 

Izvor: BIZLife

Foto: Pixabay, Instagram