Ko dokaže da je OSTAVLJEN, ima besplatan smeštaj u PRELEPOM selu

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Pixabay

Umesto ramena za plakanje svima koji su odnedavno solo, Britanci nude priliku da osvoje tri dana besplatnog smeštaja u mestašcu Kotsvolds, koje je engleska vlada proglasila “područjem neverovatne lepote”.

Kotsvolds je od 2006. godine mesto prepoznatljivo po romantičnoj komediji “The Holiday” u kojoj Kejt Vinslet prepušta svoju kolibu Kameron Diaz.

Jedno je od onih mestašca koje bi lako moglo postati merna jedinica za šarm, te stoga ne čudi što ga i mnogi reditelji koriste u svojim ostvarenjima.

Ovo veoma fotogenično mesto i nekoliko okolnih sela, britanska vlada proglasila je “područjem neverovatne prirodne lepote” koje čine zelene ili snegom prekrivene doline, domaće životinje, simpatični brežuljci, romantična sela i duh tradicije koji obavija celu tu priču o netaknutoj prirodi usred Engleske.

Kućica iz filma (foto: screenshot)

Independent Cottages nudi drvenu kolibu za odmor s kaminom u januaru, a ko poželi, može se ugrejati i uz saputnika, jer nije uslov da na put idete sami.

Goste će dočekati i boca pića i čokolade. Farthing Cottage u kojoj će posetioci biti smešteni, nalazi se nedaleko od mesta Stow-on-the-Wold, gde možete nabaviti hleb, mleko i ostale “rekvizite” za što udobniji boravak.

S obzirom na to da sezona raskida nikada ne miruje, gost će morati da uveri vlasnike da je baš on, ili ona, najbolji izbor da leči slomljeno srce u britanskoj kolibi…

Izvor: CdM

Foto: Pixabay