Letite Er Srbijom uz sjajnu uslugu i po povoljnim cenama i u 2018. godini

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Promo

Ponekad je potrebno da zastanemo, napravimo pauzu, uradimo nešto za sebe. Najbolji način da se izađe iz svakodnevne rutine i stresa, koji nam nameće savremeni način života, jeste da se negde otputuje. Sigurno vam se česta putovanja nekada mogu činiti nedostupnim, ali ukoliko na vreme planirate kratak odmor – mnogi evropski gradovi biće vam bliži.

Er Srbija je pripremila sjajnu ponudu sa promotivnim cenama za sve one koji žele da posete popularne evropske destinacije u periodu od 20. januara do 15. juna 2018. godine. Da biste iskoristili ovu pogodnost, do 10 decembra, možete da kupite povratne karte za neku od šesnaest destinacija koje se su deo specijalne ponude za putovanja.

Ukoliko do sada niste imali priliku da posetite Rim, svojim očima vidite neku od najpoznatijih arhitektonskih i istorijskih znamenitosti kao što su Koloseum, Sikstinska kapela, Panteon ili Fontana di Trevi, mesto na kome je snimljen kultni film „Dolce vita“, sada možete to uraditi po ceni povratne karte počev od 120 evra.

Pariz, grad svetlosti, mesto u kome su stvarali i živeli mnogi umetnici, sada vam je bliži nego ikada. Ukoliko planirate da iznenadite partnera romantičnim putovanjem ili da svojim mališanima priredite nezaboravan provod u Diznilendu, sada je pravi trenutak da kupite kartu počev od 179 evra.

Dva evropska grada, kao što su Berlin i Amsterdam, prave su destinacije za sve one koji vole dobar provod, a do njih možete brzo i jednostavno stići Er Srbijom počev od 129 evra.

Iskoristite promotivne cene i otputujte u London za 199 evra da biste i vi uživali u čarima eklektične prestonice, koja osvaja mešavinom stilova, kultura i rasa.

Do 10. decembra povratne karte po povoljnim cenama možete kupiti i do drugih evropskih gradova, kao što su Moskva, Sankt Peterburg, Kopenhagen, Diseldorf, Frankfurt, Hamburg, Milano, Prag, Solun, Stokholm i Štutgart.

Pored nezaboravnih uspomena, fotografija, suvenira ili drugih poklona, sa putovanja koje ste zaslužili donećete dobro raspoloženje, osmeh i znanje. Zato putujte da biste bili pametniji i srećniji.

Sa Er Srbijom evropski gradovi još su bliži – iskoristite sjajnu ponudu do neke od 16 evropskih destinacija!

 

Izvor: BIZLife

Foto: Promo