Magična SICILIJA vas zove – ostrvo na tri mora koje morate VIDETI

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Promo

Sicilija je apsolutno posebna. Ostrvo smešteno na tri mora, raskršće je tri kulture i  tri sveta što je čini jedinstvenom destinacijom za odmor ali i više od toga.

Okruženi kristalno čistom vodom, kao i brojnim plažama od peščanih do vulkanskih stena, vreme ćete potrošiti i na najrazličitije aktivnosti, kao što su izleti brodom na obližnja manja ostrva ili ronjenje.

Imena sledećih hotela na Siciliji treba dobro zapamtiti, jer vas baš u njima za odmor sa polaskom 23. juna (11 dana/10 noćenja) čekaju i više nego sjajne cene KonTikija sa neverovatnom uštedom.


Konkretno: HOTEL DELLE PALME 3*, standard soba – pogled vrt, polupansion cena 999 evra za dve osobe.

Hotel se nalazi u mestu Letojani. Od plaže je udaljen 50 metara. Plaža je dugačka nekoliko kilometara i ima svoje javne delove koji se ne plaćaju, kao i privatizovana lida gde se mogu iznajmiti suncobrani i ležaljke.

HOTEL BAIA OTELLO 3*, polupansion, classic soba, cena 999 evra za dve osobe, sa uključenim avio-prevozom, transferom i vodičem mogu učiniti vaš odmor nezaboravnim.


HOTEL SAN PIETRO 3* – standard soba, polupansion, cena 999 evra za dve osobe.

 Hotel San Pietro se nalazi u Letojaniju, na svega 20 minuta autobusom od Taormine. Letojani je poznat po širokim peščanim plažama od koje ovaj hotel deli samo ulica. U blizini hotela nalaze se mnogobrojni restorani, kafei i prodavnice. Živopisna regija, pravi izbor za ljubitelje „Sicilije u malom“.

BAIA AZZURA 4* – standard soba, polupansion, cena 1.399 evra za dve osobe.


 Nalazi se u centru zaliva Mazaro (Taormina Mare), udaljen od Điardini Naksosa oko 1 km. Lociran 100m od plaže i samo 20 metara od žičare koja povezuje hotel sa centrom Taormine. Idealan je za opuštanje i odmor.

 Za sva dodatna pitanja i informacije, pozovite call centar agencije KonTiki Travel na broj 011 20 98 000 ili posetite najbližu poslovnicu.

Za najaktuelnije ponude, zapratite nas na društvenim mrežama.

KonTiki Travel Facebook     KonTiki Travel Instagram     KonTiki Travel Twitter 

Izvor: Bizlife

Foto: Promo