Neka vaš biznis putuje još dalje sa programom ‘Beyond Business by Qatar Airways’

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Promo

Qatar Airways je pokrenuo ‘Beyond Business by Qatar Airways’, novi nagradni program za poslovna putovanja u Evropi i Americi. Novi program uvodi novu valutu – Qrewards – i omogućava poslovnim putnicima da iskoriste priliku ekskluzivnih benefita. ‘Beyond Business by Qatar Airways’ biće lansiran na globalnom nivou u toku 2019. godine.

Sa novim korporativnim programom, mala i srednja preduzeća mogu da zarade vredne Qrewards koje mogu fleksibilno iskoristiti ka bilo kojoj od preko 160 destinacija širom sveta u okviru Qatar Airways mreže letova. Nagrađivanjem kroz tri nivoa benefita, poslovni subjekti mogu uživati u brzom ostvarivanju Qrewards-a i benefitima koji uključuju brzu traku i pristup salonima za Gold članove kluba stalnih putnika (Privilege Club).

Povodom lansiranja novog programa, generalni direktor Qatar Airways grupe, njegova ekselencija g-din Akbar Al Baker je izjavio: ‘Kao prvi izbor poslovnih ljudi širom sveta, prepoznajemo značaj u sistemu nagradnog programa za poslovne putnike. Ponosni smo na uvođenje programa ‘Beyond Business by Qatar Airways’, jer omogućava poslovnim subjektima da budu nagrađeni za njihovo poslovanje I da ostvaruju benefite sa liderima u avio industriji.’

Novi ‘full-service’ portal za kompanije omogućava jednostavnu registraciju poslovnim subjektima za rezervaciju letova, iskorišćavanje njihovih Qrewards-a i pristup izveštavanju koje će pomoći njihovom planiranju budžeta putovanja. Sve informacije, uključujući i često postavljena pitanja (FAQ) vezano za ‘Beyond Business by Qatar Airways’, nalaze se na vebsajtu, odnosno stranici –www.qatarairways.com/beyondbusiness.

Qatar Airways trenutno leti sa modernom flotom od preko 200 aviona preko svoje baze, internacionalnog aerodroma Hamad, na preko 160 destinacija širom sveta.

Kao višenagrađivana aviokompanija, Qatar Airways je dobio priznanje za ‘Najbolju svetsku biznis klasu’ u 2018. godini na svetskoj dodeli nagrada u avioindustriji, pri organizaciji internacionalne organizacije za aerotransport – Skytrax. Takođe, kompanija je dobila priznanje i za ‘Najbolje sedište u biznis klasi’ i ‘Najbolja aviokompanija Bliskog istoka’.

Qatar Airways je lansirao lepezu novih destinacija u poslednje vreme, uključujući Mombasu, Keniju i Da Nang (Vijetnam). S tim u vezi, aviokompanija planira da u toku 2019. godine doda u svoju mrežu veliki broj novih i zanimljivih destinacija uključujući Valetu (Malta), Isfahan (Iran) i mnoge druge.

Izvor: BIZLife

Foto: Promo