Nije sve tako loše u Hrvatskoj: PREVARENE turiste ugostiće pravi vlasnik vile

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Pixabay

Posle priče o prevarenim francuskim turistima koji su na Bukingu iznajmili vilu na Hvaru i umesto vile naišli na gradilište, oglasio se i vlasnik objekta čije su slike zloupotrebljene u ovoj nesvakidašnjoj podvali.

Devojka iz Francuske je, zajedno s devetoro prijatelja, iznajmila vilu na Hvaru za 6.420 evra. Međutim, kada su otišli na odmor dočekao ih je put od šljunka, nekoliko kamiona i bagera.

Vlasnik bračke vile čije su ukradene fotografije i primamile strance, gospodin Vuić, takođe je prevaren, ali je ipak odlučio da se, na neki način, oduži turistima.

Naime, budući da su, kako turisti tako i gospodin Vuić, izvukli deblji kraj, vlasnik Ville Marteline odlučio je da oštećenoj grupi Francuza ponudi dva besplatna noćenja u vili koju su videli na fotografijama platforme Booking.com, piše Jutarnji list.

“Meni je ovo stvarno grozna reklama, a nisam ni kriv ni dužan. Pošteni sam iznajmljivač. Ali, kako smo i jedni i drugi prevareni, neka barem vide da nije baš sve tako loše kod nas u Hrvatskoj, rekao je Vuić redakciji Jutarnjeg lista, moleći ih da kontaktiraju francuske turiste koji su, očekivano, prihvatili besplatan smeštaj.

Izvor: Jutarnji list

Foto: Pixabay