Nova VRUĆA destinacija na Jadranu

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Falkenštajner Montenegro

Crna Gora je od skoro deo portfolija hotelske grupe „Falkensteiner Hotels & Residences“. Ova hotelska grupa je, nakon kompletnog renoviranja, ponovo otvorila nekadašnji hotel „Queen of Montenegro“, koji sada nosi ime „Falkensteiner Hotel Montenegro“.

Gosti mogu da računaju na uobičajene Falkensteiner standarde i opuštanje u Acquapura SPA centru. Nova, evropska destinacija u trendu postiže dobre rezultate svojom raznovrsnom kulturnom ponudom, širokim peščanim plažama i impresivnim pejzažima.


Sa hotelom Montenegro, koji je ponovo otvoren početkom maja 2019. pod brendom Falkensteiner, ova hotelska grupa iz Južnog Tirola dodatno proširuje svoje prisustvo u jugoistočnoj Evropi.


„Odlučili smo da preuzmemo Hotel Montenegro iz dva razloga: S jedne strane, jer nova destinacija u trendu koja ima mnogo toga da ponudi, a s druge strane, jer znamo da sve više ljudi želi da provede svoj odmor na određenom nivou. Mogućnosti za tako nešto u Crnoj Gori trenutno su ograničene. Međutim, svako ko rezerviše Falkensteiner hotel zna da će imati uobičajeni standard. Na taj način možemo da postignemo rezultate i na ovoj destinaciji“, rekao je Otmar Mihaeler, izvršni direktor FMTG-a.


Falkensteiner Hotel Montenegro sa četiri zvezdice smešten je iznad slikovite bečićke plaže, a svoje goste će oduševiti kako privatnom šljunkovitom plažom u neposrednoj blizini hotela, tako i svojim novim sobama i apartmanima.

Hotel raspolaže sa 236 soba i apartmana od kojih svaka ima balkon sa pogledom na more ili planine.


Od ove godine, pored hotelske privatne plaže, Falkensteiner Montenegro će gostima predstaviti i novo uređenje vrta sa novim spoljašnjim bazenom.


Panoramski bazen sa velikom terasom za sunčanje nudi idealne uslove za osveženje tokom toplih letnjih dana u kombinaciji sa odličnim pogledom. U Acquapura SPA centru čeka vas pravo opuštanje sa dva parne kupatila, finskom saunom, biljnom saunom i ledenom stanicom. Tu je i širok spektar masaža i kozmetičkih tretmana, kao i posebno opremljen hidro-masažni bazen.


Mara’s Show Kitchen restoran, LEVEL O Lounge bar & restoran kao i barovi na plaži i našem novom bazenu, svojom bogatom ponudom oduševiće i najzahtevnije gurmane.

Smeštaj može biti na bazi noćenja sa doručkom, ili na bazi polupansiona a cenu je uključena i usluga konsijerža koji će  dati najbolje savete kako da boravak na ovoj lokaciji bude što zanimljiviji.

Izvor: Bizlife

Foto: Falkenštajner Montenegro