Ove aplikacije će vam pomoći tokom (poslovnih) putovanja

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Pixabay

Poslovna putovanja ne moraju da budu “težak posao”. Biznis Insajder je napravio listu aplikacija za mobilne telefone koje vam mogu pomoći da vam putovanje prođe mnogo lakše.

Od planiranja ruta preko organizovanosti, do toga da budete u kontaktu sa kolegama kada vam kompjuter nije pri ruci, ove aplikacije će vam pomoći da se ne „stresirate“ previše, a sve su besplatno dostupne na Android i iOS platformama. Mi izdvajamo nekoliko:

1. “Google Maps”

Gugl mape je već poznata aplikacija koja će vam omogućiti da se ne izgubite i lako pronađete put do svog odredišta. Jednostavno ukucate destinaciju dok imate pristup internetu i aplikacija će vas navoditi kuda treba da idete.

2. “Oanda Currency Converter”

Ovaj konvertor valuta je veoma dobar alat za međunarodne putnike. Aplikacija vam omogućava da konvertujete valute koristeći ažurirane podatke.

3. “Hopper”

“Hoper” će vam reći kada da “letite” a kada da kupujete. Aplikacija prati vaše kretanje i obaveštava vas kada su najbolje cene.

4. “Tripit”

Prosledite sve svoje potvrde hotelima, aviokompanijama, agencijama za iznajmljivanje auta i restoranima putem ove aplikacije, koja će vam sastaviti agendu tako da znate sve gde i tačno kada treba da budete.

5. “SeatGuru”

Ova aplikacija će vam pokazati idealno mesto u avionu i dati vam status leta u realnom vremenu direktno na telefon. Recenzije i fotografije kupaca takođe znače da možete da izbegnete bilo kakva neugodna iznenađenja i da budete sigurni da imate mesto koje želite pre nego što sednete.

6. “HotelTonight”

Ako niste rezervisali hotel, ne brinite, ova aplikacija će skenirati oblast u kojoj se nalazite da pronađe “last-minute” ponude hotela i do sedam dana unapred.


7. “Parkwhiz”

Ako putujete automobilom i ne poznajete grad dobro, ova aplikacija će vam pomoći da pronađete parking mesto u sigurnoj garaži, i to u čak 160 gradova širom sveta. Možete da pogledate cene i rezervišete unapred.

8. “LoungeBuddy”

Ne morate više da budete stalni klijent aviokompanija da biste pristupili ekskluzivnim salonima na aerodromima. “LoungeBuddy” će vam omogućiti da pregledate i rezervišete ulazak u te salone širom sveta za jednokratnu naplatu.

9. “Rome2rio”

Ako imate komplikovano putovanje ispred sebe, koristite ovu aplikaciju da biste pronašli najefikasniji i najisplativiji način da tamo stignete. Planiraće vam bilo koju rutu koja vam je potrebna i to na globalnom nivou.

Izvor: BIZLife/Business insider

Foto: Pixabay

Piše: T. K.