Pet hotela u Evropi koji će se otvoriti početkom ove godine

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Pixabay

Ljubitelji putovanja imaju čemu da se raduju ove godine ako su među njihovim zahtevima luksuzni hoteli i komforan smeštaj. Ove godine će se širom Evrope otvoriti zanimljivi hoteli i rezorti od Londona, preko obale Mediterana, pa sve do Kopenhagena, piše Forbes.

Evo liste nekoliko interesantnih hotela koji će svoja vrata za goste otvoriti početkom 2019. godine:

1. The first Roma Dolce Hotel – februar 2019. godine

U pitanju je zgrada iz 19. veka za čiji dizajn je zaslužan italijanski arhiteksta Đuzepe Valadijer (Giuseppe Valadier). Poznat je po tome što je izradio urbanistički plan za trg u Rimu „Piazza del Popolo“. U hotelu se nalazi i luksuzan restoran „Patisserie“, pored 23 sobe i apartmana i italijanskih kupatila od mermera. U samim sobama se nalazi i fitnes prostorija sa opremom za vežbanje.

2. Mystery Hotel, Budimpešta – februar 2019. godine


Hotel je smešten u centru grada – 6. distriktu, i ima 82 sobe. Sobe su svetle i inspirisane grčkom arhitekturom. Na krovu će biti otvorena bašta gde će gosti moći da uživaju uz koktele, kao i spa centar „Secret Garden Spa“. Pored ovoga, na 4. spratu se nalazi restoran „The Great Hall“.


3. Four Seasons Astir Palace Hotel Athens – mart 2019. godine


„Four Seasons“ donosi „dah luksuza“ i u Atini, nadomak obale. Sobe su zapravo renovirani luksuzni bungalovi i biće ih 61 ukupno. U sklopu kompleksa su 3 privatne plaže, kao i osam restorana i barova.

4. MOXY Copenhagen Sydnhavenen – mart 2019. godine

MOXY je brend Marriott-a koji je fokusiran na potrebe milenijalaca, zato i nije slučajno što je izgrađen u delu Kopenhagena koji je poznat kao „hipsterski“.
Hotel ima 226 soba i opremljene su tako da odgovaraju potrebama milenijalaca. To uključuje besplatnu internet konekciju, sobu za igranje video-igara opremljena najmodernijim konzolama, kao i „beauty shop“.

5. Amerikalinjen, Oslo – mart 2019. godine

Glavni grad Norveške zaostaje kada su u pitanju trendovi „kul“ hotela, ali će svakako steći dobru reputaciju nakon otvaranja „ove lepote“ u martu. Ovaj hotel ima 122 apartmana i soba sa visokim plafonima i dodirom „Art Deco“ stila.

Izvor: BIZLife/Forbes

Foto: Pixabay