Ponuda Wizz Aira koja važi 24 sata povodom uskršnjih praznika

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Promo

Wizz Air, jedna od avio-kompanija sa najbržom stopom rasta i najveći niskotarifni avio-prevoznik u centralnoj i istočnoj Evropi, nudi 20 odsto popusta na sve letove rezervisane danas, u sredu, 21. marta, do ponoći.


Uskršnji praznici su blizu i tim povodom WIZZ poziva putnike iz Srbije da iskoriste produženi vikend i kupe karte po izuzetno niskim cenama. Bez obzira da li želite da iznenadite svoju porodicu za Uskrs ili jednostavno hoćete da posetite neki novi grad sa dragom osobom, pravo je vreme da iskoristite ovaj popust i provedete nezaboravan uskršnji vikend.


Uz karte po početnoj ceni od samo 1799 dinara, možete da isplanirate savršeno putovanje u poslednjem trenutku do jedne od 18 destinacija u 8 zemalja u kojima Wizz Air leti sa dva domaća aerodroma iz Beograda i Niša. Zašto da ne odete u usskršnju posetu rodbini u Švedskoj u jedan od tri grada Geteborg, Malme ili Stokholm, a ukoliko ste željni kulture, posetite Pariz i istražite muzeje, katedrale i čarobne ulise sa građevinama koje su pravi primeri gotske i barokne arhitekture?

Izvor: BIZLife

Foto: Promo