Požurite: Avio karte po početnoj ceni od 14,99 evra

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: promo

 Wizz Air, vodeća niskotarifna avio-kompanija u Srbiji i jedan od evropskih avio-prevoznika sa najvećom stopom rasta, objavio je da je letnji raspored za 2019. godinu sa beogradskog aerodroma dostupan na sajtu wizzair.com.

WIZZ i dalje nudi postojeće popularne linije iz Beograda i putnicima po niskoj ceni nudi uzbudljive destinacije kao što su Larnaka, Pariz, Stokholm ili Malta. Wizz Air sada u ponudi ima ukupno 13 niskotarifnih linija iz Beograda.

U ponudi je više od 445.000 sedišta a članovi Wizz kluba za popuste već mogu rezervisati karte za niskotarifne letove iz Beograda za sezonu leto 2019. godine na sajtu wizzair.com. Karte za sve druge putnike se mogu rezervisati od 13. septembra 2018. godine.

 „Naša sve veća mreža linija iz Beograda sada obuhvata atraktivne destinacije kao što su Larnaka, Pariz, Stokholm i Malta. Sigurni smo da će putnici uživati u poseti ovim gradovima po našim niskim cenama karata. Sedišta na svim WIZZ linijama iz Beograda su već u prodaji za narednu sezonu leto 2019. godine po početnoj ceni od samo 14,99 evra** na sajtu wizzair.com. Nastavljajući sa snažnim rastom ove godine, cilj nam je da i u budućnosti nudimo najjeftinije moguće avio-karte u kombinaciji sa kvalitetnom uslugom za putnike u okviru sve raznovrsnije WIZZ mreže.” izjavio je Andraš Rado, menadžer korporativnih komunikacija u Wizz Airu.

Izvor: BIZLife

Foto: promo

Piše: B.M.