Putujte kao profesionalac! Evo u šta treba uložiti kada krećete na put

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Pixabay

Ukoliko često putujete, i poslovno i privatno, jeftina i nekvalitetna „oprema“ ne dolazi u obzir. Odloženi letovi, džet leg, vremenske nepogodne – sve to može učiniti vaše putovanje vrlo „negativnim“ iskustvom.

Zato „sačuvajte živce“ i uložite u kvalitetne stvari koje će vam omogućiti komfor kada putujete.

SAT „koji zna matematiku“ – TUDOR Black Bay GMT

Kada stalno putujete i radite ( i “zaglavljeni ste između dve vremenske zone”), ovaj sat će biti vaš spasilac. Napravljen je od nerđajućeg čelika i vodootporan do dubine od 200 metara, što ga čini „super satom“ – pravim saputnikom na vašim dugim putovanjima i avanturama.

Vodootporni ’blutut’ zvučnici – JBL CLIP 3

Ovi zvučnici su potpuno vodootporni! Ima deo koji vam omogućava da zakačite zvučnik na glavu tuša, bicikl, ranac i još mnogo toga. Ako želite da slušate muziku dok se kupate u đakuziju na otvorenom – neće biti problema ako nabavite ovaj zvučnik.

Hemijska – KAWECO Classic Sport Rollerball

Možda zvuči kao veoma banalna stvar, ali mnogi zaborave hemijsku i olovku kada putuju. Ako često putujete zbog posla, hemijska je neizbežna stvar. S vremena na vreme moraćete da popunite neki formular. Nije u redu da se stvara red zbog toga što se vi vrpoljite i preturate po džepovima jer ne možete da je nađete ili „gnjavite“ osoblje da vam je pozajmi.

Adapter za putovanja – BESTEK Travel Adapter

Glavna prednost ovog adaptera je to što je lak i ne opterećuje vaš prtljag. Zatim, ima nastavke koji mogu da se prilagode utikačima u hotelima. USB portovi su „must have“.

Kvalitetan kofer – RIMOWA TRUNK PLUS

Ovaj kofer možda ne izgleda kao da je veliki (jer ne može da se „proširi“ raznim pregradama), ali dosta stvari možete spakovati. Plus je to što izgleda moderno i elegantno istovremeno. Vrlo je izdržljiv, tako da ćete ga teško oštetiti. Linija „The Trunk Plus“ je napravljena za putovanja do čak dve nedelje. U ovaj kofer možete spakovati teške suvenire, uključujući 12 boca vina i viski, piše Forbes.

Izvor: BIZLife/Forbes

Foto: Pixabay