Srpski turisti NEGATIVNI na koronu, ali ipak DEPORTOVANI iz Grčke

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Pixabay

Srpski turisti koji su u Grčkoj testirani koronavirus i čiji su rezultati pokazali da su negativni, danas su iznenada deportovani iz te zemlje, objavila je Nikana, specijalizovani sajt za rezervacije smeštaja u Grčkoj.

kako je objavljeno na Fejsbuk stranici Nikana.gr, u petak je objavljeno da je 85 turista iz Srbije koji letuju na Eviji, dan ranije dobilo rezultate da su negativni na COVID-19, ali su, i pored toga, danas iznenada deportovani iz Grčke.

Kao razlog, Nikana navodi da je najverovatnije to što su neki od njih u periodu inkubacije zbog zaraženog para koji je bio sa njima u autobusu.

Kako su deportovani turisti rekli Nikani, oni su u 14h grčkim autobusom krenuli ka bugarskoj granici gde ih očekuju naši autobusi.

Sudeći prema nekim komentarima na postu, informacija je tačna, a reč je o grupi koja je ušla u Grčku subotu ujutru 4. jula i njihova destinacija je bila Edipsos na ostrvu Evia. Kako piše u jednom od komentara, njima je ponuđen ili karantin ili da ih voze do Bugarske, iako su negativni na COVID-19.

U međuvremenu, pojedini grčki portali su objavili da je u mestu Pefki, takođe na ostrvu Evia, registrovano sedmoro turista iz Srbije koji su pozitivni na koronavirus.

Sve informacije o koronavirusu možete pronaći u posebnoj rubrici na našem sajtu COVID-19.

Izvor: BIZLife

Foto: Pixabay

Komentari 4

  1. Pingback: Srpski turisti NEGATIVNI na koronu, ali ipak DEPORTOVANI iz Grčke - biznis24.rs

  2. Pingback: Srpski turisti vraćeni sa Evije, dobili i FER PONUDU od Grka - Bizlife.rs

  3. Pingback: Granica sa Grčkom ZATVORENA minimum do 30. jula? - Bizlife.rs

  4. Posmatrač

    Ne vole nas ! To je zato što smo mi pobedili koronu , a oni još nisu ! Njihovi testovi i naši testovi …? Ma hajte , molim vas ! Naše medicinsko osoblje – ma dovoljno je da samo pogleda pacijenta , pogledaju test i već znaju rezultat !
    Kod nas sve funkcioniše po principu : par – nepar !
    Parnim danima su svi pozitivni , neparnim su svi negativni ! Pa vi izvolite – birajte sami šta Vam treba i za koju priliku !