Šta se nalazi u neseseru poznatih dama kada putuju?

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Youtube

Većina poznatih ličnosti – glumice, modeli, muzičari – često dele savete koji se tiču nege lica i tela, zdravlja uopšte i rutine vežbanja. Kada su često na putu, moraju da obrate posebnu pažnju na negu i na to šta će od proizvoda nositi sa sobom.

Ovde su na jednom mestu „sumirani“ saveti o nezi i lepoti koje su dale poznate ličnosti za Vogue:

Kate Winslet


Kada su u pitanju dugi letovi, uvek skinem šminku i stavim „tonu“ kreme na lice. Ako znam da moram da izgledam lepo čim izađem iz aviona, obavezna je i maska za lice – Lancôme Advanced Genifique Mask. Možda izgledam smešno, ali moram da preduzmem nešto kada pravo sa aerodroma idem na intervju ili na foto šuting.

Zoe Kravic


 

Posle leta obavezno umasiram u kožu lica eliksir (Caudalie Beauty Elixir), koji me razbudi, a i obožavam miris mente.

Bela Hadid


Kada putujem, uvek nosim eterična ulja i svoje kristale. Bitno mi je da imam dobru energiju u avionu, jer ponekad paničim kada previše letim. Najčešće sam sama, tako da avion mora na kratko vreme da postane „moj dom“.

Emilija Klark


Uvek nosim svoj neseser koji je potpuno opremljen. Ne umem drugačije. Obavezni su: Shiseido gel za čišćenje lica, krema i antirid.

Margo Robi


 

Kada vas paparaci čekaju na aerodromu, morate da budete našminkani.

Ali čim uđem u avion, skidam šminku vlažnim maramicama (obično Johnson & Johnson). Naravno, tu mi je uvek ceo neseser – za svaki slučaj. A ono bez čega ne mogu je eliksir koji mi osveži lice (Caudalie Beauty Elixir).

Izvor: BIZLife/Vogue

Foto: Youtube