TOP TRI restorana u San Antoniju sa odličnom hranom

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Pixabay, Instagram

San Antonio, drugi po veličini grad u američkoj saveznoj državi Teksas, godišnje poseti 32 miliona ljudi, piše Forbes. Kako brojevi skaču svake godine, što se turizma tiče, ne čudi što raste i „kulinarska“ ponuda.

Bez obzira na to da li ste u potrazi za laganim obrokom, ili želite pravu večeru „na višem nivou“, San Antonio nudi bogatu paletu izbora za svakoga.

Evo nekoliko takvih restorana koje treba posetiti kada se nađete u San Antoniju:

Quenche

 

View this post on Instagram

 

Sunday brunch on the patio at Signature ✨

A post shared by La Cantera Resort & Spa (@lacanteraresort) on


Ovaj restoran je pravi izbor ako želite dobar obrok posle intenzivnog vežbanja u teretani ili pak posle višečasovne posete spa centru. U sklopu je rezorta „La Cantera“. Pogled iz restorana je kao u snu, s obzirom na to da su zidovi od stakla od poda do plafona. Meni restorana je bogat svežim sokovima od „Isla Verde“ do „Zesty Lemon Apple“. Ako ste mamurni, naručite veliku porciju kinoe i salate od cvekle ili sendvič sa ćuretinom.

Springhouse Cafe


Ako ste ustali rano, šetali ste, plivali ili trčali, možete povratiti kalorije tako što ćete svratiti u Springhouse Cafe (Hyatt rezort). Opcije su mnogobrojne i raznovrsne: od omleta, preko palačinki, vafla i bogate ponude „suhomesnatih zalogaja“.

Tre Trattoria


Ovo je novo mesto – otvoreno pre skoro šest meseci. U ovom italijanskom restoranu možete naručiti pastu sa domaćim sosovima. Ima i dosta opcija bez glutena.

Izvor: BIZLife/Vogue

Foto: Pixabay, Instagram