Velika promotivna akcija Er Srbije: Putujte jeftinije

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Promo

Er Srbija u okviru svoje nove promotivne akcije za ranu kupovinu avio-karata nudi povoljne cene za putovanja u periodu od 10. septembra do 15. decembra. Velika promotivna kampanja traje od 12. do 22. jula i u tom periodu avio-karte mogu da se kupe počev od 79 evra, sa uračunatim taksama.

Na popustu će biti ponuđeno više od 100 hiljada sedišta. Među destinacijama koje su na promociji su Diseldorf i Berlin (povratna karta počev od 79 evra), zatim Hamburg, Štutgart i Cirih (počev od 89 evra), Amsterdam i Beč (počev od 99 evra), Atina i Frankfurt (počev od 109 evra). Po ceni počev od 129 evra za povratnu kartu se može putovati i do Stokholma, Pariza, Rima, Milana i Venecije. Do Kopenhagena i Brisela cena je počev od 139 evra, dok do Londona povratna karta može da se kupi po ceni od 149 evra.

Na promotivnoj akciji po izuzetno povoljnim cenama mogu se kupiti karte i za letove do drugih gradova, samo u jednom smeru, kao i za letove sa presedanjem u Beogradu. Detaljnije informacije možete dobiti na sajtu www.airserbia.com gde možete i kupiti karte.

Pored veb sajta, putnici Er Srbije karte mogu kupiti i preko Kontakt centra kompanije na 0800 111 528 (besplatni pozivi u okviru fiksne i mobilne telefonije Srbije), pozivanjem broja +381 11 311 21 23 za pozive iz inostranstva, posetom nekoj od poslovnica Er Srbije, kao i kod ovlašćenih turističkih agenata.

Izvor: BIZLife

Foto: Promo