Prijavite se na naš newsletter "PREGLED DANA"

Robert Kiosaki: Trenutno od ovoga nema BOLJE INVESTICIJE

Američki biznismen i autor bestselera “Bogati otac, siromačni otac”, Robert Kiosaki, podelio je ovih dana investicione savete za ulagače koji tragaju za kvalitetnim investicijama.

Kiosaki, jedan od najpoznatijih svetskih biznis edukatora, smatra da bitkoin poslednjih nedelje pokazuje prilično dobre performanse i predviđa da bi baš ovo ulaganje moglo biti “najbrži konj u trci”.

“Zlato je u 2020. poraslo za 35 odsto, S&P samo 3 procenta. Srebro je i dalje najbolje, još je 30 odsto ispod svoje istorijski najveće vrednosti i najbolje u smislu da je ograničene količine, koristi se u industriji i i dalje je pristupačno onima sa manjim budžetima. Bitkoin je uspavan. Očekujem da će postati najbrži konj”, naveo je Kiosaki.

Ima zagovornika i teze da je bitkoin to već postao, beležeći rast od 70 odsto od početka godine.

Takvog stava je i nekadašnji direktor prodaje Goldman Saksa Raul Pol, koji navodi da je bitkoin bolja investicija i od zlata.

“Zapravo to je jedina imovina koja raste. To nisu ni akcije, ni obveznice, ni rude, ni dragoceni metali…Jedina imovina koja po performansama daleko nadilazi sve ostale je bitkoin. Čak mislim da je to jedina investicija na koju se treba dugoročno usresrediti”, naveo je on.

Pol inače veruje da će bitkoin nekada dostići vrednost od 100.000 dolara.

Izvor: BIZLife

Foto: YT/Screenshot

What's your reaction?

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

MAGAZINE ONLINE