"Sada je prelomni trenutak, ne smemo da se opustimo"

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  “Sada je prelomni trenutak, ne smemo da se opustimo”

  Zamenica direktora Instituta za javno zdravlje “Milan Jovanović Batut”, Darija Kisić Tepavčević, rekla je da poslednjih dana imamo tendenciju laganog pada broja zaraženih, ali da se još uvek radi o visokim brojevima.

  Upravo sada se nalazimo u nekom prelomnom trenutku kada svi treba da damo sve od sebe da poštujemo sve mere prevencije i sigurno ćemo vrlo brzo videti uspeh našeg odgovornog ponašanja”, navela je Kisić Tepavčević za RTS.

  Ukazala je da je primetna stabilizacija gotovo u svim krajevima naše zemlje, a da ima i gradova u poslednja 24 do 72 sata gde nije potvrđen nijedan slučaj – Tutin i Vranje.

  “Dosadašnje iskustvo nam je pokazalo da ako u bilo kom delu naše zemlje postoji zona intenzivne transmisije to se itekako može brzo proširiti. Tako da bez obzira ove povoljne pokazatelje, ne smemo da se opustimo i nego upravo sada da pružimo svoj maksimum”, naglasila je Kisić Tepavčević.

  Sve informacije o koronavirusu možete pronaći u posebnoj rubrici na našem sajtu COVID-19.

  Izvor: RTS

  Foto: Beta

  What's your reaction?

  Komentari

  • mig54

   Kod ove Vučićeve ovce je prelomni trenutak svaki drugi ako ne i svaki dan, bleji li bleji!

  • ZK

   Hocemo mrežu laboratorija koje će omogućiti da više ne stojimo u redovima i rizikujemo dalje zaražavanje, hoćemo da kao i u drugim zemljama to može da se uradi i iz automobila, nećemo da budemo taoci njihove neorganizovanosti. Da li sam ja jedina koja ovako misli?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE