Savršeno iskustvo ispijanja kafe

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Savršeno iskustvo ispijanja kafe

  Espresso jake arome, snažni Ristretto, Caffè latte ili idealan spoj Espresso-a i mleka u formi Cappuccino-a božanstvenog izgleda neki su načini da započnete novi dan. Da biste svoj omiljeni napitak pripremili baš kao barista, neophodna vam je savršena sinteza  sastojaka i vrhunskog aparata za kafu.

  Nemački proizvođač premium kućnih uređaja, kompanija Miele, postarala se da njihovi kafe aparati ispune najstrože zahteve prefinjenog ukusa i zadovolje svakog člana porodice.

   

  Samostojeći aparati za kafu CM5 Silence

  Pažljivo osmišljeni uređaji omogućavaju dostizanje punoće arome. Stoga je Miele predstavljanjem Miele AromaticSystem-a posebnu pažnju posvetio dizajnu komponente za kuvanje. Tajna ovog sistema je u komori za kuvanje koja će se proširiti uvek kada u nju uđe voda. To znači da će se kafa detaljno mešati sa vodom, odnosno da će postati intenzivnijeg ukusa. Ceo proces pripreme kafe, pritom je veoma tih imajući na umu da CM5 Silence modeli imaju tiši motor koji smanjuje jačinu zvuka i za 50 odsto u odnosu na ranije osnovne modele kafe aparata kompanije Miele.

  Miele aparati za kafu, korisnike širom sveta pridobijaju i jednostavnošću i intuitivnošću upotrebe ovog uređaja. Kafe aparat CM5 Silence odlikuje kombinacija displeja sa nekoliko senzora, tako da ćete veoma jednostavno, svega jednim dodirom, napraviti napitak od kafe koji vam se najviše pije. Osim toga, uređaj je programiran tako da možete sačuvati svoja podešavanja poput količine kafe, temperature kuvanja, količine vode, na taj način obezbeđujući kontinuitet ukusa po vašoj meri.

  Posebno pogodna funkcija svih Miele kafe aparata je OneTouch for Two. Ona vam pruža mogućnost da istovremeno napravite dva napitka, i to uz jedan klik. Na taj način štedite vreme i za nekoliko minuta spremni ste da uživate u kafi i razgovoru sa ukućanima i gostima.

  Sistem ComfortClean omogućava lako održavanje higijene. To znači da je delove aparata, uključujući posude za vodu, za kapanje i za otpad moguće izvaditi i prati ručno ili u mašini za pranje sudova. Dodatno je olakšano i čišćenje cevi za mleko, pošto  je automatsko, što znači da se ovaj deo uređaja samostalno čisti nakon svakog pravljenja bilo kog napitka sa mlekom.

   

  Inovativne funkcije Miele aparata za kafu

  U zavisnosti od modela Miele aparati za kafu dolaze sa različitim kapacitetima, mogućnostima i funkcijama. Tako, primera radi, patentirani Miele CofeeSelect sistem garantuje maksimalno uživanje i slobodu izbora. Naime, korisnicima su na raspolaganju tri posude za različita zrna kafe, te se svaki specijalitet priprema korišćenjem zrna po vašem izboru.

  U širokoj paleti uređaja nalaze se i oni koje možete povezati sa Miele@mobile aplikacijom. Upravljanje mobilnim telefonom otvara brojne mogućnosti. Sa lakoćom ćete nadgledati nivoe zrna kafe u posudama, naručiti sredstva za čišćenje ili putem opcije MobileStart pripremiti svoj napitak.

  Jednostavno uklanjanje nečistoća, a naročito uvek problematičnog kamenca, značajno je pojednostavljeno AutoDescale funkcijom. Potreba za dugotrajnim i mukotrpnim procesom njegovog uklanjanja sada je automatska.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE