SBB omogućio plaćanje računa online bez provizije

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  SBB omogućio plaćanje računa online bez provizije

  Dobre vesti stižu za SBB korisnike! Kako bi svi ostali bezbedni kod kuće, SBB je omogućio da od sada račune mogu plaćati online i bez provizije.

  Korisnici koji su prijavljeni na e-račun, link za online plaćanje će dobijati svakog meseca u okviru e-računa. U isto vreme svaki SBB korisnik na Moj SBB portalu ili aplikaciji moći će da pristupi linku za online plaćanje.

  Online plaćanje se vrši na veoma jednostavan način u svega par koraka, unosom brojeva sa platne kartice u online uplatnicu.

  Ukoliko je potrebna pomoć operatera, korisnici mogu pozvati kontakt centar na 19900 za SBB i 19955 za Total TV, poslati mail na adresu [email protected] ili ih kontaktirati putem live chat podrške na web sajtu sbb.rs i od operatera će dobiti link za online plaćanje putem email-a ili SMS-a.

  Za sve koji to do sada nisu učinili, SBB preporučuje prelazak sa štampanog računa na e-račun. Aktivacija e-računa vrši se lako, preko Moj SBB portala ili aplikacije, ili slanjem maila sa zahtevom za e-račun na [email protected]

  Čuvajmo zajedno naše zdravlje i životnu sredinu uz jednostavniji način plaćanja.

  Ostanite kod kuće, budite bezbedni i završite sve online. #ostanikodkuce

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE