Sberbank tim – zajedno za humanost  

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Sberbank tim – zajedno za humanost  

  Sberbank tim za humanost, u okviru projekta uređenja zdravstvenih ustanova Srbije, proteklih nedelja boravio je u Kikindi, Užicu, Leskovcu, a prethodnog vikedna i u beogradskoj GAK „Narodni front“.  Kako je saopšteno, želja zaposlenih u Sberbanci bila je da svojim radom i zalaganjem doprinesu poboljšanju uslova u zdravstvenim centrima širom Srbije.

  Predsednik Izvršnog odbora Sberbank Srbija Marijana Vasilescu rekla je da je Tim sastavljen od profesionalnih izvođača radova, ali pre svega zaposlenih u Sberbank Srbija, tokom jeseni vredno je radio na ulepšavanju četiri zdravstvene ustanove u Srbiji.

  „Sberbank volonteri potrudili su se da novim sjajem zablistaju dečiji i školski dispanzer u Kikindi, hiruška ambulanta Zdravstvenog centra Užice, Dom zdravlja u Leskovcu i GAK ‘Narodni front’ u Beogradu. Sprovedene aktivnosti imaju širi društveni značaj, a neosporno su doprinele osnaživanju i motivaciji ‘Sberbank tima za humanost’. Tokom prethodih godina naša banka sprovela je niz dobrotvornih akcija koje su mahom bile usmerene na decu bez roditeljskog staranja”, istakla je Vasilescu.

  Kako je dodala, njihov plan je da još češće realizuju takve akcije pa će „Sberbank tim za humanost“ nastaviti sa svojim aktivnostima već u vreme novogodišnjih praznika.

  Kako su podsetili, od samog dolaska na tržište Srbije ta banka kontinuirano ulaže u zajednicu u kojoj posluje. Prethodnih godina uspešno su realizovali niz volonterskih akcija namenjenih deci bez roditeljskog staranja. Dobra saradnja sa udruženjima „Bellhospice“ i „Nurdor“ traje već godinama, a značajnu pažnju posvećuju i zaštiti životne sredine.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  Piše: T. K.

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE