Prijavite se na naš newsletter "PREGLED DANA"

Šoljica za kafu po vašem izboru! Ovo je DIZAJN koji ste vi odabrali

Svi ljubitelji sveže mlevene kafe, od sada će moći da u njoj uživaju iz nove Grand kafa šoljice, inspirativnog i romantičnog dizajna, koji su potrošači ove godine imali jedinstvenu priliku da sami odaberu. Prepoznatljiv oblik Grand kafa šoljice, koji čuva miris, ukus i toplinu omiljene kafe, ove godine dobio je nov cvetni dizajn sa motivima kolibrija, koji donosi dozu vedrine i optimizma. Osim limenke i šoljice, potrošači će uskoro moći da upotpune svoj set i posudom za šećer.

Grand kafa setovi omiljeni su među potrošačima, a za najvernije oni čak imaju i kolekcionarsku vrednost. Prvi put je izbor dizajna u potpunosti prilagođen ukusu potrošača, jer su sami birali rešenje koje će se najbolje uklopiti u ambijent njihovog doma. U izboru dizajna za ovogodišnji Grand kafa set je učestvovalo skoro 250 000 ljudi, što ukazuje na ljubav koju potrošači Grand kafe poklanjaju ritualu pripremanja i uživanja u sveže mlevenoj kafi.

Pronađite svoj primerak poklon seta sa novom Grand kafa šoljicom na policama prodajnih objekata, pokrenite nove priče i upotpunite čaroliju uživanja u omiljenoj kafi sa svojim dragim ljudima.

Izvor: BIZLife

Foto: Promo

What's your reaction?

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

MAGAZINE ONLINE