SPI International kompletno modernizuje kanal FilmBox Plus koji postaje FilmBox Stars

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  SPI International kompletno modernizuje kanal FilmBox Plus koji postaje FilmBox Stars

  Globalna medijska kompanija SPI/FilmBox je nedavno potvrdila da će njen premijum filmski kanal FilmBox Plus dobiti nov naziv – FilmBox Stars, kao i potpuno nov logotip i grafiku na svim teritorijama na kojima je ovaj kanal dostupan. Ova sveobuhvatna promena stupa na snagu danas.

  “Mi u kompaniji SPI svojim gledaocima nudimo inovativne proizvode koji koriste najsavremeniju tehnologiju i usluge koje zadovoljavaju moderne potrebe. Promena naziva u FilmBox Stars odražava našu nepokolebljivu posvećenost ponudi pažljivo kreiranog izbora najpopularnijih i nagrađivanih filmova, najomiljenijih klasika i holivudskih blokbastera sa čuvenim zvezdama”, izjavio je Berk Uzijel, generalni direktor SPI Internationala.

  Nastavićemo da sarađujemo na svetskim distributerima na proširenju svoje pažljivo odabrane kolekcije filmova i prisustva širom sveta zahvaljujući našem novom i unapređenom kanalu FilmBox Stars.

  FilmBox Plus je jedan od premijum filmskih kanala SPI/FilmBoxa i trenutno je dostupan u 10 zemalja Balkana i centralne i istočne Evrope za blizu 5,5 miliona domova. Prelazak na FilmBox Stars obećava novo i poboljšano iskustvo za gledaoce, kao i uzbudljivu listu filmova sa najpoznatijim holivudskim zvezdama.

  SPI/FilmBox je otpočeo ovaj proces modernizacije na svom vodećem kanalu FilmBox, čija nova grafika je prvo predstavljena u Republici Češkoj i Slovačkoj u aprilu, a zatim i na drugim teritorijama u julu. Nastavljen je uvođenjem nove grafike za kanal FilmBox Premium u avgustu na svim teritorijama na kojima je ovaj kanal dostupan.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE