Srđan Ćirović: #KAFAKODKUĆE je najbolji način da započnete dan

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Srđan Ćirović: #KAFAKODKUĆE je najbolji način da započnete dan

  Kafa kod kuće je deo rituala, vreme koje imate samo za sebe. Ništa ne može da vam poremeti tu naviku, jer kafu kod kuće možete piti sa kolegama, porodicom, prijateljima preko skajpa. Kafu kod kuće možete piti dok čitate omiljenu knjigu, kucate mejl, razgovarate telefonom, izvodite mini spa tretman, nakon što uspavate decu, nakon što operete kola, kafu kod kuće pijete sa komšijama preko gelendera terase ili prosto sa samim sobom dok počinjete dan… #KAFAKODKUĆE je nezamenljiva!

  Ovog puta Srđan Ćirović, član Udruženja direktora finansija, deli sa nama njegovu rutinu kada je u pitanju ispijanje kafe.

  Kakva je vaša rutina od ustajanja do dolaska na posao?

  Vodim se onom ko rano rani dve sreće grabi, te sam tako već od 6 sati na nogama. Jutro počinjem sveže ceđenim voćem uz muziku i pola sata posvećenih sebi u kojima se opuštam, čitam ili uživam u jutarnjim zracima sunca. Nakon toga odlazim na sport i tako ispunjen adrenalinom i energijom odlazim na posao i započinjem svoj radni dan, nešto pre 9 časova.

  Koliko je važna ambicija u poslu kojim se bavite?

  Ambicija u poslu  je najvažnija odlika svakog ko želi da bude uspešan u onom što radi. Da bi bio uspešan, pored ambicije, čovek mora posedovati i odgovarajuće znanje koje stalno treba usavršavati, kao i veštinu saradnje sa ljudima. Sama ambicija jeste potreban ali ne i dovoljan uslov za dobru poslovnu karijeru.

  Ko su vaši poslovni uzori?

  U poslu poštujem svakoga ko taj posao obavlja odgovorno, ko je usmeren ka rešavanju problema i ko to sve obavlja sa dozom žara u očima. Takođe, veliko poštovanje imam prema ljudima koji su pored posla uspešni i u drugim životnim segmentima i koji su pronašli taj čuveni “work-life” balans.

  Da li se na poslu osećate kao kod kuće i zašto?

  Situacija u kojoj se trenutno nalazimo je u bukvalnom smislu posao donela u kuću, pa se u kući i na poslu osećam isto. Naše trpezarije i dnevne sobe zamenile su kancelarije, a naša poslovna odela trenerke i majice. Svakako nastojim da deo dana posvećen poslu razdvojim od onoga “van posla”, uz korišćenje dodatnog benefita u vidu više pauza za ručak i kafu.

  Za koje doba radnog vremena vam je asocijacija “pijenje kafe”?

  Prvu kafu pijem odmah po dolasku na posao, a posle doručka i ta prva kafa je po pravilu crna, velika i sa soja mlekom koju ispijam skoro do podneva. Druga dnevna kafa dolazi posle ručka obično oko 15 sati i gotovo po pravilu je to espresso, za dodatnu energiju pred finiš radnog dana.

  Sa kim na poslu najčešće pijete kafu?

  Imajući u vidu moje dnevne obaveze i činjenicu da je ispijanje kafe kod mene ritual, kafu obično pijem sam, ali volim da je pripremim u kuhinji uz čašicu jutarnjeg razgovora sa kolegama iz susednih kancelarija.

   

  Kafa kod kuće – najbolji način da započnete dan

  Misleći na sve džezvere, Doncafé je napravio pakete kafe koje isporučuje na kućne adrese ljubitelja kafe širom Srbije. Onima koji vole da im dan počinje uz dozu jutarnjeg optimizma, zagarantovano uživanje kod kuće pružiće paket Moment izlazećeg sunca u kojem se nalazi 5 kesica Doncafé Moment kafe od 200 grama i dve poklon šoljice sa motivima Japana iz limitirane serije Tokyo 2020. Neophodnu snagu da pregurate dan obezbediće vam paket Snaga dalekog istoka sa 5 kesica Doncafé Strong kafe od po 200 grama. Uz ovu porudžbinu dobićete na poklon dve šoljice iz limitirane serije Sport Tokyo 2020. Ako je vaš izbor vrhunski espresso, Doncafé vam omogućava i to uživanje – kod kuće! Osmislili su paket od četiri pakovanja Doncafé espresso kafe od 250g koji sadrži i dve crvene šoljice.

  Izvor: BIZLife

  Foto: BIZLife/Doncafé

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE