Šta je htelo da nam poruči najpopularnije jaje sa Instagrama - BIZlife

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Šta je htelo da nam poruči najpopularnije jaje sa Instagrama

  Fotografija na kojoj Kajli Džener drži ruku svoje tek rođene ćerke bila je fotografija sa najviše lajkova (18 miliona) na ovoj popularnoj društvenoj mreži. Sve dok je u tome nije preteklo – jaje. Međutim, konačno smo saznali šta se krilo u misterioznom jajetu.

  “Hajde da pokušamo da postavimo rekord i da ovom fotografijom osvojimo najviše lajkova, više i od Kajli Džener, koja trenutno drži taj rekord sa 18 miliona lajkova”, glasio je opis fotografije koja je uspela da skupi rekordnih 52 miliona lajkova.

  Jaje je sve do sinoć ostalo misterija, kada je u toku Superboula puklo i poslalo snažnu poruku o mentalnom zdravlju i načinu na koji društvene mreže utiču na psihu ljudi.

  Najpraćenije jaje na Instagram platformi, Hulu striming kompanija, koja je emitovala ekskluzivnu reklamu i Nacionalno društvo za očuvanje mentalnog zdravlja Amerike otkrili su u videu važnost održavanja mentalnog zdravlja i poslali poruku svima koji su pratili finale Superbola da je neko uvek tu da sasluša i pomogne.

  “Ja sam jaje koje drži rekord u celom svetu, verovatno ste čuli za mene. Nedavno sam počeo da pucam. Stigao me je pritisak društvenih mreža. Ako vi proživljavate isto, pričajte sa nekim. Možemo mi to”, glasila je poruka u videu koji je sinoć objavljen i sa ovog Instagram profila.

  Izvor: B92

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE