Šta Mišković piše o nekada najmoćnijoj ženi srpskog biznisa

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Šta Mišković piše o nekada najmoćnijoj ženi srpskog biznisa

  Miroslav Mišković rešio je da javno progovori posle gotovo 30 godina. U izdanju “Lagune” uskoro će se u knjižarama pojaviti njegova ispovest “Ja, tajkun”. Intrigantna priča o vlasniku Delta holdinga i njegovom odnosu sa najvažnijim ličnostima iz poslovnog i političkog života. Nedeljnik je u najnovijem broju objavio delove knjige, a mi smo za vas izdvojili detalje o odnosu Miškovića i nekada jedne od najmoćnih žena u srspkom biznisu – Milke Forcan.

  “Bilo je loših primera i u mom koruženju. U Župi, Delti… Milka Forcan, bivša potpredsednica Delta holdinga, u jednom trenutku je pomislila da je moćnija od same kompanije, to jest da Delta bez nje ne bi mogla da se razvija. Strašan je problem kada čovek pobrka identitete, kad pobrka sebe i firmu i izgubi kontakt sa stalnim stanjem stvari. Doduše, Milka je bila pod uticajem Borisa Tadića, čoveka malog znanja. Podsticali su se mešusobno: Ona je kao nesumnjivo rečita i vešta žena sebi podizala rejting, a on ju je, na osnovu toga što je od nje čuo uverio da je sudbinski važna za kompaniju. Ali tuđi uticaj, u ovom slučaju Tadićev uticaj na Milku, ne može biti opravdanje, pošto od profesionalca očekujete da misli svojom glavom. Milka Forcan, nažalost, nije pokazala tu sposobnost i zbog toga smo morali da se rastanemo”.

  Izvor: Nedeljnik

  What's your reaction?

  Komentari

  • kiko pavlov

   mišković je nesumljivo pametan čovek inače ne bi dogurao dokle je dogurao.Ali i Karić, odnosno Bogoljub je odleteo u nebo.E neko će reči da je Mišković obrazovan a Bogoljub nije. Što bi rekao moj striko, sve ti to bato zavisi od startne pozicije...Pa sad ko hoće da veruje, nek veruje.Svuda oko nas ima i Miškovića i Bogoljuba.I svuda je salata zelena... Samo mislim da je Milka donela nešto u miraz Miškoviću.Koliko sye sećam njen tata je bio neki direktor.

  • milunher

   Jesi li jebo ti to mani se filozofiranja??

  • kimi

   PA DA NIJE BILA PAMETNIJA I STRCNIJA OD NJEGA I VEROVATNO NESPREMNA ZA PLJCKU NARODA RASTALI SZ SE...A ON VELIKI STRUCNJAK RADOM I ZNOJEM STEKO VISE OD JEDNOGODINJEG PRIHODA DRZAVE U KOJOJ KOBAJAGI ZIVO..ECT

  • JOVANA

   DOBRO JE DA JE MIŠKOVIĆ PROGOVORIO, A NAROD AKO ZNA NEKA CENI, ZA KOGA GLASA I KOME DAJE VLAST, JER SE IZ NJEGOVE PRIČE VIDI KOLIKO JE POLITIKA PRISUTNA U SVIM SEGMENTIMA DRUŠTVA, PRIVREDE, BIZNISA, I TD. TADA TADIĆ SADA VUČIĆ, A BILO JE TOGA I PRE I POSLE, I IZMEĐU, SAMO JE PITANJE KOJA JE CENA KOJU JEDNA I DRUGA STRANA PLATI/NE MISLIM SAMO NA NOVAC/, BIZNISMENI DA BI SE I DALJE BOGATILI, A VLAST DA BI PROFITIRALA(NARAVNO PRIVATNO) BEZ ČASTI, OBRAZA, POŠTENJA I STRAHA, JER NIKOME NIŠTA NIJE ODUZETO, I SVE JE ''ZAKONITO'', I ZATO SU I DALJE TU KARIĆI, DINKIĆI, VLAHOVIĆI, MIŠKOVIĆI, I KO ZNA KOLIKO JOŠ NJIH KOJI SE BOGATE, SVAKAKO NE ZATO ŠTO SU MNOGO PAMETNI I SPOSOBNI, VEĆ ZATO ŠTO SU BLIŽE VLASTI, KOJI IM SVE TO OMOGUĆAVA, A NAROD KO NAROD IMA VLAST KAKVU ZASLUŽUJE.

  • ZIKA

   MILKA JE TO ŠTO JESTE,A TADIĆ JE OBIČAN KLOVN,PAJAC A PRE SVEGA BITANGA! TREBA DA SE SAM OBESI,NIŠTAK ČITAV ŽIVOT NIŠTA NIJE NI RADIO .

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE