Stolica po meri pravog profesionalca

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Stolica po meri pravog profesionalca

  Trend modernog kancelarijskog nameštaja je sve prisutniji na tržištu, ali da li znamo da izaberemo odgovarajuću stolicu?

  Većina delatnosti savremenog doba zahteva višečasovno sedenje što se negativno odražava na naše celokupno zdravlje. Nepravilno držanje, bolovi u kičmi i vratu su samo neki od simptoma sa kojima se svakodnevno suočava ogroman broj ljudi. Izbor prave stolice može značajno uticati na vašu produktivnost i na to kako se osećate. Postavlja se pitanje – da li zaista znamo koje to uslove kancelarijska stolica treba da ispunjava?

  Na tržištu postoji mnoštvo različitih stolica koje naizgled ispunjavaju svoju osnovnu namenu. Prilikom kupovine kancelarijskog nameštaja mali broj ljudi vodi računa o kvalitetu. Aspekt uklopljivosti u vizuelni identitet prostora je nažalost postao bitniji od same funkcionalnosti. Statični poslovi zahtevaju da se stolica prilagođava vašem telu, a ne obratno, što je vrlo teško postići, ali ne i nemoguće.

  Brojna istraživanja su pokazala zašto sedenje nazivamo bolešću modernog doba. Na sreću, rešenje postoji. Task Steelcase stolica, iz asortimana kompanije Delight office solution je sve ono što ste oduvek želeli. Stolica koja se prilagođava svakom obliku tela pružajući neophodnu podršku. Zanimljiv i elegantan dizajn omogućava da ona postane pravi ukras Vaše kancelarije. Udobnost, stil i kvalitet su reči koje najbolje opisuju pomoćnika svih profesionalaca. Intuitivna lumbalna podrška sa ugrađenom Live Back tehnologijom, prilagodljivo podupiranje i 4D podesivi rukohvati su samo neke od karakteristika koje ovo čudo inovacije poseduje.

  Kao što sportistu neodgovarajuća oprema može sputati i ograničiti u nameri da pokaže svoj maksimum, tako i IT stručnjaka, bankara, advokata, računovođu ili pak arhitektu neudobna stolica može onemogućiti da pokaže ono u čemu je najbolji. Zato je jako bitno da stolica u kojoj provodimo veći deo svog vremena bude jednako kvalitetna i funkcionalna.

   

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE