Studije po programu Londonske škole ekonomije i u Beogradu

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Studije po programu Londonske škole ekonomije i u Beogradu

  Studije ekonomije i finansija, po programu Londonske škole ekonomije, na engleskom jeziku, studenti će od ove godine moći da pohađaju i na Ekonomskom fakultetu u Beogradu, koji sledeće godine beleži 80 godina postojanja.

  Predavači će biti naši profesori, a posle završenog školovanja studneti će steći dve diplome. Način na koji je dizajniran, podrazumeva da studenti upišu našu prvu godinu, rekao je za Infobiz N1 Saša Ranđelović, profesor na Ekonomskom fakultetu, koji će biti jedan od predavača programa Londonske škole ekonomije.

  Sistem selekcije je takav da će se za taj program odlučivati samo najbolji studenti, Ekonomski fakultet neće naplaćivati dodatnu škoalrinu, a studenti će plaćati samo onaj deo koji je namenjen Londonskoj školi ekonomije.

  Program te prestižne škole počinjaće posle prve godine studija završene po domaćem programu, a naredne tri godine studija koštaće 2.000 evra godišnje.

  Naravno i tu se otvara mogućnost stipendiranja, s obzorom da je Ekonomski fakultet pre godinu dana pokrenuo ambiciozan program saradnje sa preko 200 kompanija, kako bi studentima omogućio da u tim kompanijama u praksi primene ono što su naučili, a da se kasnije lakše zaposle.

  Izvor: N1

  Foto: YouTube screenshot

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE