Švajcarski grad na originalan način privlači turiste - na poklon skoro 100 EUR

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Švajcarski grad na originalan način privlači turiste – na poklon skoro 100 EUR

  Ako posetioci rezervišu najmanje dve noći u nekom hotelu u Ženevi, automatski će dobiti poklon karticu koja se može koristiti za ručavanje, piće i istraživanje čuvenog evropskog grada.

  Vaučer koji se zove Ženevska poklon kartica vredan je 93 evra i može se potrošiti na raznim mestima u gradu – uključujući više od 60 hotela, 15 izleta i oko 80 restorana, prema podacima gradskog turističkog biroa.

  Ženevska mesta pogodna za poklon kartice uključuju čak i restorane sa Mišelinovim zvezdicama i obilazak koji otkriva čokoladnu industriju po kojoj je Švajcarska poznata.

  Posetioci dobijaju jednu poklon karticu po hotelskoj sobi, a kartice se mogu uzeti prilikom prijave u hotel, kažu u gradskom turističkom birou.

  Poklon kartica se može koristiti do 31. decembra ove godine.

  Mnoge zemlje i gradovi u želji da primame turiste pokrenuli su slične akcije kao što je besplatna poklon-kartica u Ženevi.

  Na primer, Sicilija je ponudila da plati polovinu troškova leta i trećinu troškova hotela za turiste koji planiraju da je posete kasnije u toku godine.

  Hotelska udruženja u popularnim turističkim oblastima Meksika, uključujući Kankun i Rivijeru Maja, pokrenula su kampanju „reaktivacija destinacije“ kako bi privukla turiste. Kampanja uključuje akcije poput besplatnih hotelskih noćenja za svake dve noći koje plaćaju gosti, kao i 20% popusta za ulaznice za aktivnosti poput tematskih parkova, golf terena i banja.

  https://www.bizlife.rs/aktuelno/vesti-dana/srbija-skinuta-sa-crvene-liste-od-sutra-bez-karantina-u-jos-jednu-zemlju/

  Izvor: BIZLife

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE