Sve dobrobiti ljubavi bez reči: Šta se desi tokom intimnog zagrljaja

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Sve dobrobiti ljubavi bez reči: Šta se desi tokom intimnog zagrljaja

  Zagrljaj je prenošenje ljubavi, topline i srdačnosti bez reči. Zagrljaj ne laže. Ne grlite one koje ne volite. Stručnjaci kažu da nam treba bar 10 zagrljaja dnevno. Ljubav nam je potrebna da bismo normalno funkcionisali, a zagrljaj je kao mali podstrek.

  Pisac Dejvid Tumarinson lepo je opisao šta se dešava tokom jednog intimnog zagrljaja, a koje je preneo sajt BrightSide.

  „Kada muškarac bez reči zagrli ženu, on zatvara krug. Njegov i njen krug. To je krug nežnosti, topline i zaštite. I onda smešta ženu pravo u centar tog strastvenog kruga. Time nenamerno pokazuje da je u tom određenom trenutku, ona njegov centar univerzuma. Muškarac drži ženu u tišini. Žena takođe ćuti. Oseća toplu struju koja proizilazi iz vrućih i mirnih ruku.

  Kada muškarac zagrli ženu, ona oseća kao da ima krila i može da leti. Krug ljubavi je miran i udoban. Ova prećutna nežnost čini da se ona topi kao kocka šećera u čaši čaja. Ko je ona sada, kada stoji u centru rasplamsanog kruga?

  Šta oseća? Ko je ona u tom momentu?

  Da li je žena ili devojčica? Da li se oseća voljenom, ili je ona ta koja voli? Da li svetli pokrivač ćutanja pokriva ramena žene i sakriva njene misli od muškarca… ili možda ništa nije skriveno u ovom privatnom krugu? Na kraju krajeva, on je samo drži, štiteći je od spoljašnjeg sveta tako hladnog i usamljenog. Ali u njegovim rukama toplo je i udobno. Ove ruke su joj zaštita i spokojstvo. To je sve što žena nesvesno traži, čeka i nada se…“

  Grlite se češće. Stavite voljene osobe u centar svog kruga.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Youtube/Printscreen

  Piše: N.V.

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE