Svetski brend SPACES dolazi u Beograd (FOTO)

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Svetski brend SPACES dolazi u Beograd (FOTO)

  Globalni brend Spaces, koji nudi ekskluzivne poslovne prostore, nastao je u Amsterdamu 2008. godine, a nakon Beča, Bukurešta i Zagreba, nastavlja ekspanziju u regionu otvaranjem svog prvog multifunkcionalnog centra u Srbiji.

  Inovativan poslovni prostor koncipiran je tako da na efikasan i kreativan način odgovori na sve zahteve svojih klijenata. Nalazi se na Novom Beogradu, u sklopu poslovnog centra A klase Navigator 2, u jezgru novog poslovnog distrikta, na samo 15 minuta udaljenosti od aerodroma Nikola Tesla.

  Fleksibilan i moderan radni prostor osmišljen je sa ciljem da profesionalcima i kreativnim timovima pruži dinamično i udobno mesto za rad. Sve prostorije, različitog kapaciteta i namene, uključujući bar i uslugu keteringa, sa najsavremenijim high tech funkcionalnostima, pružaju jedinstveno korisničko iskustvo svakodnevnog rada u vrhunski dizajniranom prostoru, prepoznatljivom za Spaces.

  Pored 24/7 pristupa Spaces centru u Beogradu, klijenti imaju i jedinstvenu mogućnost korišćenja preko 3000 poslovnih centara u više od 120 gradova sveta, kao i priliku da se poslovno povezuju sa profesionalcima i ekspertima na redovnim biznis događajima, koje Spaces tim sa posebnom pažnjom organizuje.

  U sklopu Navigator 2 centra za sve zakupce obezbeđeni su parking, restoran, fitness centar, obdanište, dok su u neposrednoj blizini banke, hoteli i prodavnice. Spaces centar je brojnim linijama gradskog prevoza spojen sa skoro svim delovima grada, a pored njega prolazi i biciklistička staza, tako da je idealan i za timove i pojedince koji vode računa o zaštiti životne sredine i sopstvenom zdravlju.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Spaces

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE