Telenor banka dobila novog predsednika Izvršnog odbora - BIZlife

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Telenor banka dobila novog predsednika Izvršnog odbora

  Miloš Brusin, direktor finansija i upravljanja rizicima, imenovan je za novog predsednika Izvršnog odbora (IO) Telenor banke počev od 1. juna. Miloš ima široko iskustvo u bankarskoj industriji, stečeno na rukovodećim pozicijama u oblasti upravljanja rizicima i poslovima sa stanovništvom.

  Miloš Brusin je trinaest godina dugu karijeru započeo i razvijao u Findomestic banci. Profesionalno iskustvo gradio je kroz različite uloge, obavljajući poslove u oblastima upravljanja rizicima, upravljanja sistemom podrške i operacijama u poslovima sa stanovništvom – naplata potraživanja i poslovi sa platnim karticama. Timu Telenor banke pridružio se 2016. godine na poziciji člana Izvršnog odbora i direktora finansija i upravljanja rizicima. Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Beogradu.

  Dosadašnji predsednik IO Martin Navratil ostaje u Telenor banci na poziciji savetnika Izvršnog odbora sve do 1. avgusta, kada će nastaviti profesionalnu karijeru u međunarodnoj finansijskoj instituciji Home Credit grupa. Predvodiće projekat razvoja nove banka u Indiji.

  Izvor: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE