Teorija zavere by Vuk Jeremić: Zašto Vučić juri Trampa?

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Teorija zavere by Vuk Jeremić: Zašto Vučić juri Trampa?

  Medijski prostor u Srbiji je poznat po tome što je “slobodan” za sve one koji vole teorije zavere ili poseduju informacije koje obični građani uglavnom nemaju. Iako najviše imamo priliku da na našim televizijama čujemo kojekakve “makedonske scenarije”, velike uloge Srbije u geopolitikim dešavanjima, ili kakve planove Rusija i SAD imaju sa nama, ponekad ( ali na nekim drugim televizijama) možemo da čujemo i nešto jako slično, ali sasvim drugačije. Na televiziji Naša je gostovao predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić. Bez obzira koliko ova izjava zvučala neverovatno i bizarno, ipak je ovo Srbija,a da li je ovo istina ili ne,  saznaćemo u narednom periodu.

  Jeremić  je rekao da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić spreman da kontroverznom američkom lobisti Koriju Levandovskom “plati koliko god on zatraži” da mu ugovori telefonski razgovor sa predsednikom SAD Donaldom Trampom i jedan Trampov tvit u kojem bi napisao da je “Vučić hrabar” i da su razgovarali.

  “Vučić je Levandovskom u Njujorku ponudio da traži apsolutno šta hoće, keš ili biznis priliku da bude posrednik u prodaji srpskog Telekoma, građevinski poduhvat na zemljištu IMT-a u Novom Beogradu, poput Beograda na vodi, ili izgradnju neke hidrocentrale”, rekao je Jeremić televiziji Naša.

  Jeremić je naveo da je Vučić Levandovskom krajem marta rekao da neće žaliti sredstva jer mu je potreban kontakt sa Trampom, ali da Levandovski, pošto nije u uskom krugu oko Trampa, ne može da utiče na politiku predsednika SAD prema Kosovu, već samo da obezbedi kontakt sa njim i da Tramp nakon toga “tvitne”.

  “Levandovski će u Beograd doći 23. i 24. aprila da se dogovori sa Vučićem o ceni. Vučić je prvo tvrdio da ne poznaje Levandovskog i da je čuo samo za fudbalera sa tim prezimenom, a onda je čovek iz jedne nevladine organizacije na televiziji Pink rekao da Levandovski dolazi u Beograd da održi predavanje”, rekao je Jeremić.

  Predsednik Narodne stranke je dodao da Levandovski nije akademik ili profesor koji drži predavanja, već proračunati biznismen koji po svetu prodaje svoju bliskost sa Trampom.

  Izvor: BIZLife, Beta

  Foto: Beta

  What's your reaction?

  Komentari

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE