TikTok novi trend-seter među aplikacijama

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  TikTok novi trend-seter među aplikacijama

  Jedna od prvih aktivnosti koje obavljamo ujutru je proveravanje notifikacija na telefonu, pokazala su najnovija istraživanja. Popularnost društvenih mreža raste iz godine u godinu, a Srbija ne zaostaje u praćenju svetskih trendova. TikTok, jedna od najpoplarnijih aplikacija u svetu, u Srbiji se našla među 10 najpopularnijih, beležeći rast od 4% u odnosu na 2019. godinu, što je čini drugom najbrže rastućom društvenom mrežom kod nas.

  Privlačnost TikToka zasniva se na opcijama za pravljenje kreativnih videa u trajanju od 15 sekundi, koje mogu lako savladati čak i oni koji nemaju nikakvo ranije iskustvo u pravljenju video sadržaja za društvene mreže.

  Istraživanja pokazuju da 800 miliona ljudi širom sveta svakodnevno kreira i deli nove sadržaje preko ove aplikacije. Iako se starosne granice mreže korisnika sve više povećavaju, među njima je i dalje 41 odsto tinejdžera, uzrasta 16-24 godine.

  U prilog odjeku koji TikTok postovi influensera imaju među korisnicima, govori i činjenica da je u prošloj godini ova platforma proglašena najinteraktivnijom, ostvaljajući za sobom čak i Tviter i Instagram. TikTok-manija nije zaobišla ni Srbiju, pa tako naši najpoznatiji Tiktokeri već imaju po milion pratilaca.

  U korak sa globalnim trendovima i novim interesovanjima i očekivanjima korisnika, kompanija Vip je prva na nacionalnom tržištu ponudila uslugu besplatnog i neograničenog interneta za korišćenje TikTok aplikacije tokom prva tri meseca od aktiviranja promotivnog dodatka.

  Ova ponuda u Vipu otvorena je do kraja septembra i važi za sve postojeće i nove korisnike koji izaberu NEO, Klasik, intarifa, Nova, Online, ili Vip Online tarifni paket. Korisnici će imati mogućnost da aktiviraju i posebne dodatke, uz koje mogu nastaviti da slobodno uživaju u korišćenju mobilnog interneta za TikTok i nakon isteka promotivnog tromesečnog perioda.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE