Tradicija duga više od 20 godina: Hemofarm Fondacija ima novih 10 stipendista

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Tradicija duga više od 20 godina: Hemofarm Fondacija ima novih 10 stipendista

  Desetoro  studentkinja i studenata medicine i farmacije iz cele Srbije, zahvaljujući svom trudu i zalaganju, ali i odličnom proseku, postali su stipendisti Hemofarm Fondacije. U okviru nacionalne kampanje „Svim srcem za mlade“, Hemofarm Fondacija je 23. godinu za redom dodelila stipendije najboljim akademcima.

  “Dodela stipendija jedan je od mojih omiljenih zaduženja kao generalnog direktora Hemofarma.  Ne samo zato što je u pitanju lepa i pozitivna prilika, već i zato što, kao bivši docent na univerzitetu, smatram da je fakultet jedan od najvažnijih poslova u životu. Ono što naučite na njemu je samo vaše i to vam niko ne može oduzeti. Obrazovanje je u XXI veku dugoročan proces, to su imperativi vremena u kom živimo i zato smatramo da je novac koji izdvajamo za vaše školovanje jedna od najboljih investicija, “, istakao je Ronald Seeliger, generalni direktor Hemofarma i potpredsednik STADA Grupe za Jugoistočnu Evropu.

  Filantropska misija Hemofarm Fondacije traje više od 20 godina. Za to vreme podržali smo i stipendirali 3 240 najboljih studenata.

  “Završili smo još jedan ciklus podrške najboljim akademcima. Fondacija radi mnoge projekte ali studentske stipendije su nam posebno drage jer investiranjem u mlade investira se u budućnost. Hemofarm Fondacija je vodeća fondacija koja je posvećena zdravlju, a vi kao studenti medicine i farmacije budući ste lideri zdravstvenog sistema u celini, kao i promena u društvu“, rekla je Suzana Đorđević, direktorka Hemofarm Fondacije.

  Izvor: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE