Tradicionalnom humanitarnom akcijom obeležava se Nedelja solidarnosti

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Tradicionalnom humanitarnom akcijom obeležava se Nedelja solidarnosti

  Crveni krst Beograd u saradnji sa Maxi supermarketima i ove godine obeležava Nedelju solidarnosti tradicionalnom humanitarnom akcijom „Stalo nam je. Hvala što pomažete“.

  Svi građani koji žele da se uključe u akciju, moći će to da urade tokom vikenda 18. i 19. septembra u 23 odabrana Maxi supermarketa u Beogradu, i da doniranjem osnovnih životnih namirnica pruže podršku korisnicima ove humanitarne organizacije.

  Namirnice će prikupljati volonteri Crvenog krsta Beograd od 9 do 15 časova u supermarketima na 14 gradskih opština, a građani koji žele da pomognu moći će da doniraju proizvode poput ulja, brašna, soli, šećera, pirinča, testenina, čajeva, keksa, konzervirane hrane.

  Ovogodišnjom humanitarnom akcijom kompanija Delez Srbija i Crveni krst Beograd priključili su se kampanji „Spasimo hranu, spasimo humanost“ koja pored pružanja pomoći ima za cilj povećanje svesti o problemu viškova hrane kao i unapređenje praksi za podsticanje povećanja donacija.

  Kampanju je pokrenula Koalicija za dobročinstvo predvođena Fondacijom Ana i Vlade Divac, uz finansijsku podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID).

  Maxi supermarketi u kojima će se akcija realizovati 18. i 19. septembra se nalaze na sledećim lokacijama: Čika Ljubina 8, Stari Grad, Dunavska 26, Stari Grad, Gospodar Jovanova 39-41, Stari Grad, Vojislava Ilića 141, Zvezdara, Prvomajska 13, Zemun, Gornjogradska 11a, Zemun, Neznanog junaka 2, Savski venac, Jurija Gagarina 81, Novi Beograd, Bulevar Zorana Đinđića 64, Novi Beograd, Dragice Končar 33a, Voždovac, Ustanička 66, Voždovac, Nikole Vučete 1a, Čukarica, Požeška 98, Čukarica, Bulevar Despota Stefana  68, Palilula, Borska 51, Rakovica, Patrijarha Joanikija 28, Rakovica, Kralja Petra I br.3, Kaluđerica, Grocka, Dula Karaklajića 8, Lazarevac, Alekse Ace Simovića 2a, Obrenovac, Kralja Aleksandra Prvog 157, Obrenovac.

  Maxi supermarketi u kojima će se akcija realizovati u različitim terminima su u Kneza Lazara 19, Mladenovac – subota 18. septembra, Janka Katića br 16a, Mladenovac – nedelja 19. septembra i Kralja Milana 31a, Vračar – nedelja 19. septembar i ponedeljak 20. septembar.

  Organizatori akcije pozivaju sve Beograđane, koji su u mogućnosti, da se uključe u akciju doniranja namirnica i na taj način pruže pomoć onima kojima je najpotrebnija.

   

   

   

   

  Izvor: BIZLife

  Foto: Maxi

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE