Treća "eSecurity konferencija" od 3. do 5. aprila u Beogradu

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Treća “eSecurity konferencija” od 3. do 5. aprila u Beogradu

  Posle dve uspešne međunarodne konferencije na temu IT bezbednosti i zaštite informacija, Udruženje eSigurnost najavilo je organizaciju treće “eSecurity konferencije”, koja će biti održana od 3. do 5. aprila ove godine, u hotelu “Holiday Inn” u Beogradu.

  Međunarodna eSecurity konferencija, kao jedan od značajnijih IT događaja u regionu, okuplja veliki broj profesionalaca u oblasti informacione bezbednosti. Konferencija svake godine donosi veliki broj predavanja, hands-on demonstracija, workshop-ova o aktuelnim pretnjama, sofisticiranim tehnikama napada, digitalnom životu, internetu stvari, kao i naprednim sistemima zaštite. Konferencija je organizovana u tri dana tako da se prvog dana, 3. aprila održavaju hands-on radionice, a 4. i 5. april su dani namenjeni za izlaganje i predavanja sponzora i predavanja po pozivu.

  Posetioci konferencije su, kako je saopšteno, IT menadžeri, menadžeri informacione bezbednosti, stručnjaci u oblasti sajber kriminala i digitalne forenzike, kao i mnogi drugi zainteresovani za trendove i praktične savete u vezi sa zaštitom informacionih sistema.

  Više informacija o prvoj i drugoj konferenciji Udruženja eSigurnost možete da vidite na zvaničnom sajtu konferencije, a informacije o učesničkim paketima možete naći na sledećem linku.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE