Prijavite se na naš newsletter "PREGLED DANA"

Trideset osam novih Mladih lidera u Delti

Delta Holding obeležio je danas početak rada sedme generacije Mladih lidera. Ove godine Delta će u svojim kompanijama i sektorima zaposliti ukupno trideset i osam mladih, obrazovanih ljudi koji su na javnom konkursu, u nekoliko krugova selekcije, izabrani između više hiljada kandidata.

Tokom godinu dana i uz pomoć iskusnijih kolega u ulozi mentora, Mladi lideri upoznaće različite delove Deltinog poslovnog sistema i steći prva iskustva u biznisu.

U ovom programu  do sada je učestvovalo više od 150 polaznika i mnogi od njih danas obavljaju važne menadžerske uloge u kompaniji.

 „Sa velikim entuzijazmom realizujemo ovaj program već sedam godina jer verujemo u mlade i sa zadovoljstvom im pružamo šansu da se dokažu. Iskustvo je pokazalo da se ovi mladi, pametni ljudi, iako bez radnog iskustva, vrlo brzo uklapaju u sistem i daju novu energiju, ideje, kreativnost i doprinos poslovanju. Polaznici ovog programa danas vode naše fabrike, kompanije, sektore, gradilišta,“ rekla je Marija Desivojević Cvetković, viši potpredsednik za strategiju i razvoj i pokrovitelj programa Mladi lideri.

Izvor: BIZLife

Foto: Delta Holding

What's your reaction?

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

MAGAZINE ONLINE