Trideset osam novih Mladih lidera u Delti

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Trideset osam novih Mladih lidera u Delti

  Delta Holding obeležio je danas početak rada sedme generacije Mladih lidera. Ove godine Delta će u svojim kompanijama i sektorima zaposliti ukupno trideset i osam mladih, obrazovanih ljudi koji su na javnom konkursu, u nekoliko krugova selekcije, izabrani između više hiljada kandidata.

  Tokom godinu dana i uz pomoć iskusnijih kolega u ulozi mentora, Mladi lideri upoznaće različite delove Deltinog poslovnog sistema i steći prva iskustva u biznisu.

  U ovom programu  do sada je učestvovalo više od 150 polaznika i mnogi od njih danas obavljaju važne menadžerske uloge u kompaniji.

   „Sa velikim entuzijazmom realizujemo ovaj program već sedam godina jer verujemo u mlade i sa zadovoljstvom im pružamo šansu da se dokažu. Iskustvo je pokazalo da se ovi mladi, pametni ljudi, iako bez radnog iskustva, vrlo brzo uklapaju u sistem i daju novu energiju, ideje, kreativnost i doprinos poslovanju. Polaznici ovog programa danas vode naše fabrike, kompanije, sektore, gradilišta,“ rekla je Marija Desivojević Cvetković, viši potpredsednik za strategiju i razvoj i pokrovitelj programa Mladi lideri.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Delta Holding

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE