TV PREPORUKA: Dokumentarac koji nas vraća na same početke Silicijumske doline

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  TV PREPORUKA: Dokumentarac koji nas vraća na same početke Silicijumske doline

  IZGUBLJENI U PREVODU

  Od 20.00 na FOX Movies. Bob Haris, američki filmski glumac, odlazi u Tokio kako bi učestvovao u snimanju reklame i tu sreće zanemarenu mladu ženu jednog fotografa. Dosađujući se, Bob i Haris postaju idealno društvo na putovanju.

   Zajedno, oni proživljavaju iskustvo Amerikanaca u Tokiju. Upadaju u konfuziju izazvanu kulturnim i jezičkim razlikama između njih i Japanaca. I što veza između njih postaje dublja, oni shvataju da njihova poseta Japanu, kao i njihov odnos mora da se završi… Uživajte u fantastičnim ulogama Bila Mareja i Skarlet Johanson.

   

  DOLINA TEHNOLOŠKOG NAPRETKA

  Od 22. na National Georgaphic. Uzbudljiva dokudrama o ranim danima Silicijumske doline

  FANATIK

  Od 22. na prvom programu RTS-a. Impresivna karijera superzvezde bejzbola, Bobija Rajburna, putujućem prodavaču noževa Gilu Renardu znači više od ičega na svetu. Ne postoji fan toliko predan svome obožavanju, što ljudima iz njegove okoline predstavlja simpatičnu, pomalo detinjastu fascinaciju. (The Fan, 1996)

  Ali kada mu vlastiti život krene nizbrdo, Gilov jedini smisao su sportski uspesi njegovog idola. Međutim, Bobi naniže seriju lošijih utakmica i trener počinje sve češće da ga izostavlja iz prvog tima.

  Renard svoju vernost pretvori u bezumnu potragu za razlozima, koje nalazi u usponu Bobijeve zamene, Huana Prima. Spreman na sve kako bi svome idolu vratio staru slavu, Gil neće prezati ni od ubistva.
  Fanatik

  Uloge: Vesli Snajps, Robert De Niro, Benisio Del Toro… Režija: Toni Skot

  Izvor: BIZLife

  Foto: Youtube

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE