TV PREPORUKA: Džordž Kluni kao vojnik u potrazi za bogatstvom

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  TV PREPORUKA: Džordž Kluni kao vojnik u potrazi za bogatstvom

  SATERANI 

  Od 21.00 na prvom programu RTS-a.  Bivši vođa SWAT-a Dejvid Hendriks nema sreće u životu i upravo je dobio zabranu rada od doktora, nakon što je primio metak na zadataku. Uprkos tome što je sposoban i dobro istreniran, on je sada samo izvršitelj rutinskih zadataka za NYPD. (Gridlocked, 2015).

  Kako bi stvari bile još gore, on dobija zadatak da čuva Brodija Vokera, vip osobu koji voli da izlazi i pravi žurke. Iritantan i bahat, Voker je zadnje što Hendriksu treba.

  Uloge: Dominik Pursel, Kod Hakman, Stefan Lang… Režija: Alan Ungar

   

  TRI KRALJA

  Od 21.00 na TV O2. U potrazi za bogatstvom trojica američkih vojnika nameravaju da ukradu zlato koje su Iračani oteli od Kuvajćana i sakrili ga u svojoj vojnoj bazi usred pustinje. Pošto pronađu mapu koja bi trebalo da ih odvede do blaga, kreću u akciju koja bi mogla, uz malo muke, da im donese neslućeno bogatstvo. Međutim, na svom putu da postanu pravi bogataši, vojnici stižu do neverovatnih mesta i otkrivaju dobro čuvane tajne. Neočekivano će se suočiti sa herojskim izazovima, kada lokalno stanovništvo očajnički zatraži njihovu pomoć…

  Jedan od najboljih filmova 1999. godine predstavlja nam potpuno drugačiji pogled na ratna zbivanja. Prikazujući ratom opustošena područja “Tri kralja” postavljaju politička i moralna pitanja bez imalo patetike i otkrivaju katastrofalnu situaciju u ratom opustušenom Iraku kroz prizmu humora i akcije. U isto vreme, film je i kritika američkog uplitanja u sukob, kao i osuda rata, kao rešenja koje uvek donosi više zla nego koristi.

  Uloge: Džordž Kluni, Mark Valberg, Ajs Kjub, Spajk Džounzi Režija: Dejvid O’Rasel

   

  ZAČIN ZA BRAK

  Od 22.30 na TV Prva. Kej (Meryl Streep) i Arnold (Tomi Li Džouns) su par posvećen jedno drugom, ali rutina je pokrenula Kej da razmisli kako bi mogla da oživi čari braka. Kada čuje za popularnog bračnog savetnika iz malog gradića, odlučuje da uveri supruga na bračno savetovanje. Tada urnebes tek počinje jer je uloga terapeuta dodeljena fenomenalnom komičaru Stivu Karelu.

  Uloge: Meril Strip, Tomi Li Džons, Stiv Karel Režija: Dejvid Frinkel

   

  NOĆ JE NAŠA

  Od 23.00 na Radio televiziji Vojvodine. Njujork, 1988. godine. Robert i Džozef sinovi su slavnog šefa policije, Berta Grusinskija. Okolina očekuje da će njih dvojica nastaviti porodični “zanat”. I dok je Džozef zaista posao perspektivni policijski komandir, Robert ima drugačije planove. Karijera policajca uopšte ga ne zanima, a povrh svega, promenio je svoje prezime u Grin, kako bi presekao sve što ga veže za oca i brata.

  On vodi ruski noćni klub, čiji je vlasnik Marat Buzajev i pokušava da vodi legalan i pošten posao. Ipak, to je vreme kada u Njujorku kriminal i nasilje izmiču kontroli zakona. Droge ima svuda, a policija je nadjačana i skoro nemoćna. U čitavoj toj priči Robert pokušava da otvori novi klub, a uskoro će se naći i u poziciji kada će morati da izabere kojoj strani da se pridruži. Tu je i njegova prelepa devojka Amanda koja ga savetuje i pruža mu podršku. Policija kreće u rat protiv kriminala i droge s devizom: “Mi smo gospodari noći”. Robert mora da odluči hoće li da veruje svome šefu, ili će da stane u obranu svoje porodice.

  Hoakin Feniks, Mark Volberg , Eva Mendes, Robert Dival.

   

  SAMO BOG PRAŠTA

  Od 23.45 na TV O2. Džulijan vodi bokserski klub u Bangkoku, kao paravan za porodični posao krijumčarenja droge. Kada Džulijanovog brata Bilija ubiju, njihova majka Džena dolazi u grad. Ona želi osvetu i tera Džulijana da pronađe ubicu. Džulijanovi kontakti ga odvode direktno do „Anđela osvete”, penzionisanog policajca koji zvlada podzemljem, a to poznanstvo će ga skupo koštati.

  Uloge: Rajan Gosling, Kristin Skot Tomas, Vitaja Pansringarm Režija: Nikolas Vinding Refn

  Izvor: BIZLife

  Foto: Youtube

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE