Prijavite se na naš newsletter "PREGLED DANA"

TV PREPORUKA: Epska avantura na FOX Movies

PRINC PERSIJE: PESAK VREMENA

Od 22.00 na FOX Movies. Walt Disney Pictures i Jerry Bruckheimer Films predstavljaju “Princ Perzije: Pesak vremena”, epsku akcijsku avanturu smeštenu u mistične predele Perzije. Odmetnuti princ (Jake Gyllenhaal) i zagonetna princeza (Gemma Arterton) utrkuju se sa silama zla kako bi sačuvali drevni bodež, dar bogova koji može promeniti tok vremena i omogućiti onome tko ga poseduje da zavlada svetom.

 

RIM: PRVA SVETSKA SUPER SILA

Od 21.55 na Viasat History. Većina priča o Rimu počinje dobro poznatom pričom o njegovim carevima. Ali u seriji “Rim: Prva svetska super sila” , priča počinje mnogo ranije – u praistoriji.

MIROTVORCI

Četvrtak u 21.00 na TV  Sidni Polak je prvi reditelj u istoriji koji je dobio dozvolu da snima film u zgradi Generalne skupštine UN. Nikol Kidman tumači ulogu Silvije Brum, prevodioca u Ujedinjenim nacijama. Političke intrige i nameštaljke unutar zidova Ujedinjenih nacija upliću je u veoma opasnu situaciju. Igrom slučaja ona postaje svedok zavere i planiranja atentata. U očajničkom pokušaju da rasvetli ubistvo afričkog premijera, postaje meta atentatora.

Uloge: Nikol Kidman, Šon Pen, Ketrin Kiner Režija: Sidni Polak.

 

Izvor: BIZLife

Foto: Youtube

What's your reaction?

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

MAGAZINE ONLINE