TV PREPORUKA: Film koji mami svojom kontroverzom (i u njemu Monika Beluči)

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  TV PREPORUKA: Film koji mami svojom kontroverzom (i u njemu Monika Beluči)

  MAIKO 

  Od 21.25 na kanalu RTS 3. Priča koja će vas inspirisati. Njena sudbina kao da je određena u onom trenutku kada se rodila, jer njeno ime na japanskom znači: Dete koje igra. 

  Njena majka, pokretačka snaga cele porodice, prodala je kuću i kola da bi sa 14 godina ćerku poslala u prestižne baletske škole u Evropi. To je značilo da nazad kao neuspešna, ćerka ne može da se vrati. Danas Maiko ima 32 godine i na vrhuncu je karijere kao prima balerina Norveškog nacionalnog baleta. Ali više nije mlada, dolaze novi igrači, a Maiko sanja da postane majka, iako će to možda ugroziti sve za šta je ceo život radila.

  NEPOVRATNO 

  Od 21.00 na TV O2. Francuski kontraverzni film, koji je i pored zabrana i cenzura ostvario veliki uspeh. Radnja filma počinje scenom brutalnog ubistva u gej klubu, koji se nalazi u siromašnoj pariskoj četvrti. Ovaj brutalni čin ubistva počinjen sa protivpožarnim aparatom, je u izlivu gneva počinio inače staloženi i razumni, profesor hemije. On, njegov najbolji prijatelj i prijateljeva prelepa devojka, a njegova bivša devojka, izašli su jedno veče zajedno u provod. Devojka je krenula ranije kući, i na putu do nje biva silovana i surovo pretučena. Pošto policija nema osumljičenog, dvojica mladića kreću u zadovoljenje pravde na svoju ruku…

  Uloge: Monika Beluči, Vensan Kasel Režija: Gaspar Noe

   

  DEVEDESETE: DECENIJA KOJA NAS JE POVEZALA 

  Od 19.55 na kanalu National Geographic. Devedesete predstavljaju kako Novi svetski poredak, tako i Novi svetski nered. Bilo je to vreme kad nas je tehnologija vinula u digitalnu budućnost, kad su rijaliti emisije postale suviše stvarne i kad je politika mogla da se fokusira na trivijalne stvari.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Youtube

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE