TV PREPORUKA: Izbor vikend filmova i radost za ljubitelje Brusa Vilisa

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  TV PREPORUKA: Izbor vikend filmova i radost za ljubitelje Brusa Vilisa

  SUBOTA

  UNUTRAŠNJI POSLOVI

  Na drugom programu RTS-a u 16.00. Nadobudni mladi Rejmond Avila pridružuje se Odeljenju za unutrašnju kontrolu losanđeleske policije. Zajedno s partnerkom Emi Valas ubrzo počinje da prati aktivnosti policajca Denisa Peka, čija finansijska situacija nagoveštava mutne poslove. (Internal Affairs, 1990)

  Denis Pek zna sve rupe u zakonu. Zna da pere novac, prikrije prevaru, smanji kaznu…

  Za dobru cenu može čak da sredi i ubistvo. Pek je zaista upleten u niz sumnjivih kriminalnih aktivnosti. Takođe je podmukao, ženskaroš i vešt manipulator, a uskoro će svoju pažnju usmeriti na Avilu…

  Uloge: Endi Garsija, Ričard Gir, Nensi Trevis, Majk Fridžis.. Režija: Majk Fridžis

   

  DVA DŽEJKA

  Od  17.45 na drugom programu RTS-a. Džejk, privatni detektiv i sredovečni ratni heroj, pomalo je neobičan. Lako ga je uvrediti, s ponosom priča o svojim partijama golfa i uskoro bi trebalo da se oženi divnom i mnogo mlađom ženom. (The Two Jakes, 1990).

  Onda će se tokom jednog prisluškivanja setiti devojke koju je nekada voleo i ponovo biva uvučen u događaje iz prošlosti koje je pokušavao da zaboravi. To se dogodilo dok je špijunirao suprugu klijenta, Džejka Bermana, i njenog ljubavnika. Njegov klijent u besu ubija suprugu i njenog ljubavnika.

  Nastavljajući da radi na slučaju, Džejk će se šokirati kada sazna da je Berman bio partner sa ubijenim ljubavnikom. Sada Džejk počinje da sumnja da li je to bio akt isterivanja pravde ili ubistvo s predumišljajem.

  Odgovor bi mogli da znaju supruga ubijenog i njen sumnjivi prijatelj koji se bavi prodajom nafte. A ukoliko oni ne mogu da mu pomognu, odgovor bi mogao da nađe u događajima iz prošlosti koju pokušava da ostavi iza sebe…

  Uloge: Džek Nikolson, Harvi Kajtel, Madlen Stou, Ilaj Volak, Meg Tili… Režija: Džek Nikolson

   

  KRIMI RADNJE

  Od 20.00 na Radio-televiziji Vojvodine. U filmu Krimi radnje, Dženifer Aniston glumi nesrećnu domaćicu iz 70-ih, ženu korumpiranog tajkuna – Tima Robinsa. Nakon što je par sitnih kriminalaca kidnapuje, a muž odluči da ne plati otkup za nju, ova crna komedija dobija neočekivan obrt.

  Dvadeset godina pre Džeki Braun (pošto je Džeki Braun faktični nastavak ovog filma), Luis i Ordel, par sitnih kriminalaca, dolaze na ideju da ucenjuju korumpiranog preduzimača iz Detroitu, Frenka Dosona, koji ima milione na of-šor računima.

  Frenk i njegova lepa žena, Miki Doson, žive u bogatom predgrađu Detroita. Luis i Ordel odlučuju da kindapuju Miki, koja pati od dosade i krize identiteta u nesrećnom braku, za milion dolara, uz pretnju Frenku, da ako odluči da ode u policiju, otmičari će samo morati da ga podsete na njegove ilegalne aktivnosti. Šta može da krene naopako? Miki je kindapovana i smeštena u kući Ričarda Edgara Monka, grotesknog i moronskog naci simaptizera i zaluđenika oružjem. Do tog trenutka, jedini potencijalni problem je svedok Mikinog kindapovanja, njen promiskuitetni komšija Maršal Tejlor, koji ju je upravo tada posetio u nameri da započne aferu sa njom. Maršal je sada u dilemi da li da prizna da je hteo aferu sa Miki i da time pomogne policiji, ili samo da se pritaji i sačeka da vidi šta će se desiti sa Miki.

  Režija: Den Šehter (Daniel Schechter). Glavne uloge: Dženifer Aniston, Mos Def, Ajla Fišer, Tim Robins.

   

  OPASNI PENZIONERI 2

  Od 21.00 na TV O2. Penzionisani tajni agent CIA, Frenk Moziz, okuplja svoj neverovatni tim operativaca u svetskoj potrazi za nestalom smrtonosnom napravom nove generacije koja može da promeni raspodelu svetske moći. Da bi uspeli u tome, moraće da se suoče s vojskom opasnih ubica, nemilosrdnih terorista i vladinih zvaničnika žednih moći koji žele da se dokopaju tehnološki naprednog superoružja. Misija odvodi Frenka i njegovu šaroliku skupinu u Pariz, London i Moskvu. Nadmašeni u broju ljudi i količini naoružanja, oslanjaju se na svoju lukavost, veštine “stare škole”, kao i jedni na druge dok pokušavaju da spasu svet – i pri tom prežive.

  Uloge: Brus Vilis, Helen Miren, Džon Malkovič, Ketrin Zita Džons, Entoni Hopkins Režija: Din Pariso

   

  HLADNA SVETLOST DANA

  Od 22.40 na prvom programu RTS-a. Mladi Amerikanac Vil Šo odlazi na porodični odmor u Španiju. (The Cold Light of Day, 2012)

  Njegov život se menja kada mu porodicu kidnapuju obaveštajni agenti sa ciljem da reše slučaj misteriozne torbe…

  Uloge: Henri Kevil, Brus Vilis, Sigurni Viver… Režija: Mabruk El Mehri
  NEDELJA
  PRINC
  Od 20.05 na Radio-televiziji Vojvodine. Mafijaški bos koji se povukao iz posla, primoran je da se udruži sa nekadašnjim saradnicima i vrati se u svet kriminala, kako bi spasio ćerku koju je kidnapovao njegov ljuti protivnik.
  Džejson Patrik (Jason Patric), Brus Vilis (Bruce Willis), Džon Kjuzak (John Cusack).

   

  96 SATI ISTANBUL

  Od 21.00 na TV O2. Ponovo Brajan Mils, penzionisani CIA agent, koga ništa nije moglo da spreči da spasi ćerku iz kandži albanskih trgovaca ljudima, zapada u nevolju. Ovaj put otac jednog od ubijenih kidnapera zaklinje se na krvnu osvetu. On organizuje otmicu Brajana i njegove žene, koji su na odmoru u Istanbulu. Uz pomoć svoje taktičke obuke, upućuje sada svoju ćerku Kim kako da im pomogne da se oslobode. Ubrzo, kidnaperi padaju mrtvi jedan po jedan…

  Uloge: Lijam Nison, Megi Grejs Režija: Olivier Megaton

  Izvor: BIZLife

  Foto: Youtube

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE