Prijavite se na naš newsletter "PREGLED DANA"

TV PREPORUKA: Kira Najtli u priči o razapetosti između ljubavi i strasti

DAH ŽIVOTA

Od 22.45 na kanalu CineStar TV premiere2. Redateljski prvenaca Andia Serkisa priča je o Robinu i Diani Kavendiš, avanturističkom paru čiji se život promeni kada Robinu dijagnosticiraju paralizu.

 

NEMOGUĆA MISIJA: HOTELI

Od 20.00 na kanalu Travel. Hotelijer Entoni Melkiori šalje tajne izviđače u svaki hotel i identifikuje njihove probleme. Tada se sreće s vlasnicima samih hotela i celimkompletnim osobljem kako bi ponudio svoje rešenje za ključna pitanja uspešnosti svakog posla – opstanak, kvalitet, konkurentnost. Neki vlasnici rizikuju gubitak hotela, ako Melkiorijeva obnova ne uspe.

 

SVILA

Od 23.00 na TV Prva. Vernost Ervea Žonkura (Majkl Pit) prema njegovoj prelepoj ženi (Kira Najtli) dovedena je u pitanje, za vreme trgovačkog putovanja. Sve više ga privlači konkubina lokalnog japanskog bogataša.

Sredinom XIX veka, trgovac svile putuje iz Francuske u Japan da bi pronašao jaja svilene bube koja nisu zarazena epidemijom koja preti snabdevanju Evrope svilom.

Sa svojih putovanja u Japan, Erve donosi svom kraju ogromno bogatstvo, ali sa svakim povratkom na daleki Istok, sve je više rastrzan čežnjom prema konkubini lokalnog bogataša i ljubavlju prema svojoj ženi.

Uloge: Majkl Pit, Kira Najtli, Sei Ašina, Alfred Molina

Izvor: BIZLife

Foto: Youtube

What's your reaction?

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

MAGAZINE ONLINE